Dzej.zi
Fanka BB :)
Mnie totalnie odrzuciło od słodkiego, a normalnie to jadłam dość dużo bo lubię. Teraz bardziej ochota na słone [emoji85]
W domu mam śledzie na kolację [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W domu mam śledzie na kolację [emoji23]
Mnie totalnie odrzuciło od słodkiego, a normalnie to jadłam dość dużo bo lubię. Teraz bardziej ochota na słone [emoji85]
ja właśnie wczoraj wrabalam całe opakowanie śledzi. później piłam jak smokja mam na wszystko ochote. ale to jak zawsze w sumie, wiec nie bede sie usprawiedliwiac![]()
Ja wczoraj jadlam kanapke z markela w sosie pomidorowym z cebulka i galaretke z kurczaka z octem i magiW domu mam śledzie na kolację![]()
Ciąża to wyjątkowy stansiedzę właśnie w pracy. od paru godzin miałam taka ochotę na kawałek ciasta, ze nie mogłam myśleć o niczym innym. Generalnie ja praktycznie nie jem słodkiego,a tu wariowalam... dobrze, że obok mamy restauracje, w której mamy zniżki i dziewczyna przyniosła mi wielki kawałek krówki i kubek kawy z mlekiem, aż mi łzy stanęły w oczach, jak je zobaczyłamteraz jestem zaslodzona na maksa, aż mi niedobrze
a generalnie na wagę muszę uważać bo i tak mam duża nadwagę, więc staram się jesc rozsądnie
A przypomnij mi jaka mialas bete? I jaki dzien cyklu? Trzeba byc dobrej mysli!Dziewczyny jestem po wizycie. Wedlug Om 4t5d. Lekarz na moje wyniki tarczycy przepisał mi letrox 50, ale co do ciąży niestety narazie uznajemy za biochemiczną bo za niska beta. Mam powtórzyć badanie w czwartek i mu wysłać by skontrolować przyrost jeśli będzie dobry wtedy ustalimy termin kolejnej wizyty. Nie dał mi nic bo mowi ze albo wczesna ciąża, taka niska beta teraz może wskazywać na bliźniak lub też na ciaze pozamaciczna. Ja jednak wierzę że wszystko będzie dobrze bo wiem że miałam owulacje trochę później. Bardzo dużo mi wytłumaczył więc niby spokojniejsza ale przez tą bete teraz trochę się podłamałam.
A przypomnij mi jaka mialas bete? I jaki dzien cyklu? Trzeba byc dobrej mysli!![]()
ja w lipcu w 31 dc miałam 119, dwa dni później coś ok. 220, sprawdzałam jeszcze tydzień pozniej i ta beta wciąż była niska, ale przyrosty były w porządku. poronilam samoistnie niedługo później. Ale samą betą sie nie martw, tak naprawdę więcej powiedzą przyrostyMoja beta w 29dc wynosiła 19, natomiast w 33dc 142. Kolejna w 36dc![]()