Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Mam nadzieję, że będę czerwcowa mama, po raz 2, a ciąża 3.
Testy Pink test- pokazały bardzoooooo blada kreskę, dodam że strumieniowy. Jednak dużo czytałam, że te testy są do du$y, bo nie wychwytują tak hcg jak inne, mimo że mają 10 czyli najczulsze. Ponadto parę dziewczyn robiły z innej firmy i od razu tłuste kreski. Ponoć mają za mało barwnika, lub jest za mało intensywny. Mam 9 dni do okresu.
Ja tez mam niski progesteron- 16,01
Tylko wg norm z mojego laboratorium jest wszystko ok[emoji848] w poniedziałek progesteron 15,80, czyli idzie do góry. Kurde sama nie wiem czy poziom jest dobry, w pierwszej ciąży nie sprawdzałam ani bety ani progesteronu [emoji848][emoji848]
Ja mam betę ponad 2 tysiące....ale czuję się dobrze, więc czekam do 7.10 do wizytyJa 5 dni po owulacji miałam 27 progesteron [emoji86]
Teraz muszę zbadać razem z betą.
Tak patrzę na wasze bety to moja mała się wydaje [emoji3064]
Ja mam betę ponad 2 tysiące....ale czuję się dobrze, więc czekam do 7.10 do wizyty![]()
Te normy sa bardzo niskie - w poprzednim temacie dziewczyny uświadomiły mi, że wartości progesteronu rzędu kilkanaście to wynik, który wymaga wspomaganiaJa tez mam niski progesteron- 16,01
Tylko wg norm z mojego laboratorium jest wszystko okw poniedziałek progesteron 15,80, czyli idzie do góry. Kurde sama nie wiem czy poziom jest dobry, w pierwszej ciąży nie sprawdzałam ani bety ani progesteronu
![]()
Hej. Mam nadzieję, że będę czerwcowa mama, po raz 2, a ciąża 3.
Testy Pink test- pokazały bardzoooooo blada kreskę, dodam że strumieniowy. Jednak dużo czytałam, że te testy są do du$y, bo nie wychwytują tak hcg jak inne, mimo że mają 10 czyli najczulsze. Ponadto parę dziewczyn robiły z innej firmy i od razu tłuste kreski. Ponoć mają za mało barwnika, lub jest za mało intensywny. Mam 9 dni do okresu.