Klaudia126
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Byłam dziś u lekarza. Wg OM 7t3d, a według USG 6t1d (nieregularne miesiączki). Pęcherzyk ciążowy 1.21 cm. Ale zarodka jeszcze nie widać. Kolejną wizytę mam 28.10
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oooo, a ja mam 6t1d wg USG i nic nie ma prócz pęcherzyka ciążowegoWitajcie dziewczynyto mój pierwszy post w tym tym wątku
mam dziś 6t3d według om. Miałam już USG i widziałam i slyszałam serduszko. Jestem mamą dwulatki z lipca 2019.
U mnie ciąża jest prawdopodobnie nieco starsza niż z om ponieważ mam krótkie cykle. Kieruję się jednak tygodniey według om bo miałam dwa razy USG u różnych lekarzy i na obu wyszły różne wymiary.oooo, a ja mam 6t1d wg USG i nic nie ma prócz pęcherzyka ciążowego
Cześć Kamejka! Gratulacje!
i wszystko jasne, u mnie dwóch lekarzy stwierdziło, że ciąża jest młodszaU mnie ciąża jest prawdopodobnie nieco starsza niż z om ponieważ mam krótkie cykle. Kieruję się jednak tygodniey według om bo miałam dwa razy USG u różnych lekarzy i na obu wyszły różne wymiary.
U Ciebie pewnie za parę dni będzie zarodek![]()