Joannaa24
Fanka BB :)
No to kilka nas jest. [emoji16] Chyba sobie zrobimy jakiś zlot. [emoji6]
Tez kujawsko pomorskie - Grudziadz [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tez kujawsko pomorskie - Grudziadz [emoji3526]
O to idziemy podobnie. OM. 8.09? )![]()
Ja plamiłam od samego początku (raz miałam przerwe 3 dni bez plamień i teraz od niedzieli też jest czysto). Biore duphaston i luteine dopochwowo. Lekarz dodatkowo kazał mi zmierzyc bete w czwartek i wczoraj i poki co przyrasta prawidłowo, dzisiaj 5+4.Czy są tutaj dziewczyny które plamią? Ja miałam raz zabarwiony śluz przed miesiączką, dziś 5+3 i przy podcieraniu zobaczyłam brązowa wydzielinę. Biorę luteine dopochwowo. Już się zamartwiam
to mnie trochę uspokoiłas. Też takie brązowe plamienie?Ja plamiłam od samego początku (raz miałam przerwe 3 dni bez plamień i teraz od niedzieli też jest czysto). Biore duphaston i luteine dopochwowo. Lekarz dodatkowo kazał mi zmierzyc bete w czwartek i wczoraj i poki co przyrasta prawidłowo, dzisiaj 5+4.
to mnie trochę uspokoiłas. Też takie brązowe plamienie?
nie. Czuję lekko podbrzusze, ale nie jest to ból. Napisałam do lekarza czy coś powinnam zrobićNa początku tylko podbarwiony sluz na bardzo jasny różowy, pozniej już na taki jakby rozwodniony jasnoczerwony , brązowy mialam tylko przed ustaniem plamienia. A coś Cie boli?
Dobrze, ze nic nie boli. Pozostaje nam czekac na usg i wierzyć że wszystko oknie. Czuję lekko podbrzusze, ale nie jest to ból. Napisałam do lekarza czy coś powinnam zrobić