Dokladnie stresujace to jestPodobne do twoich widziałam w necie i u dziewczyn było ok.. szczerze mówiąc nie powinnyśmy mieć wglądu do tych wyników.. tylko nas stresują..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie stresujace to jestPodobne do twoich widziałam w necie i u dziewczyn było ok.. szczerze mówiąc nie powinnyśmy mieć wglądu do tych wyników.. tylko nas stresują..
Genialne z tymi chrupkami! Muszę wypróbować bo jeszcze by się z rana poleżało a tu głód wygania z łóżkaZ tym kołataniem serca to chyba norma.. ja mam to samo niby ciśnienie w normie ale czasami czuję jak wali aż w gardle.. ja siedzie na L4 więc prawie że nic nie robię, męczy mnie wszystko.. ale wolę tak niż pracować ponad siłęco do jedzenia, codziennie o 7 rano budzę się z mega głodem, jem chrupki kukurydziane jeszcze na łóżku i pomaga to chwilę przedłużyć czas na wstawanie
![]()
Moja siostra jak była w ciąży to właśnie gin jej tak doradzila. Chrupki sklejają żołądek i nawet w nudnoaciach pomagająGenialne z tymi chrupkami! Muszę wypróbować bo jeszcze by się z rana poleżało a tu głód wygania z łóżka![]()
Dokladnie. Ja nie mam wgladu, wizytę u genetyka mam w poniedzialek i tylko on bedzie mial wyniki.Chyba ja mam tylko takie wyniki z krwi. Hmm daje mi to do myslenia![]()
GratulacjeNie uwierzycie wlasnie doktor wyslal mi wyniki Pappa sa prawidłowe❤
Bo przed chwilka panikowalam ze jedyna mam tak wysokie wyniki z krwi. A tu sprawdzam maila i wyniki idealne ❤Gratulacje
Dlaczego miałbyśmy nie uwierzyć?![]()