reklama
angeliskax
Moderator
dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.pocieszylas mnie bo bałam się że to jakieś dziwne z tą biegunką. Nie wiem czy tak wcześnie to dobrze wróży. A wizytę mam dopiero za 20dni![]()
angeliskax
Moderator
Ale od 14 wrzesnia do 4 pazdziernika to duzo czasu wiec beta odpowiednia.Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki![]()
angeliskax
Moderator
Jest dobrze!! Super, witam Cię !Hej powoli dołączam do was
Z racji pomyłki w laboratorium zamiast bhcg mam samo hcg całkowite
Ale jest dobrze mimo wszystko, termin z om wychodzi 16.06
Wizyta u lekarza 14.10. będzie wtedy 5+2 tc
Zobacz załącznik 1323970Zobacz załącznik 1323971
Ja sobie skontroluje bete możliwe w poniedziałek po tygodniu aby zobaczyć jak się sprawa ma

Mayred91
Fanka BB :)
Napewno będzie dobrze
Jest dobrze!! Super, witam Cię !
Ja sobie skontroluje bete możliwe w poniedziałek po tygodniu aby zobaczyć jak się sprawa ma [emoji2957]
Eevee
dokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowedobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.

angeliskax
Moderator
Ja się zastanawiam kiedy mnie coś wezmie, bo poki co nic mi nie jestdokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowe![]()

Klaudia126
też się nad tym zastanawiam, bo mnie bolą tylko piersi i jestem zmęczona cały czas i nie mam innych objawów, ale nie narzekamJa się zastanawiam kiedy mnie coś wezmie, bo poki co nic mi nie jestoprócz bolu brzucha, piersi i spania ...
![]()

Ja jeszcze nie. Planuje powiedzieć rodzicom jednym i drugim oraz przyjaciółkom jak już będzie serduszko na usg. Swoim dzieciom oraz dalszej rodzinie, znajomym i kto się tam nawinie to dopiero po skończeniu 1 trymestru.Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?
A duży ten krwiak? Ja też miałam w poprzedniej ciąży i sam się wchłonął.Ja po wizycie. Widać pęcherzyk i mam krwiaka. W pn mam przyjść na usg kontrolne
Hehe no cóż jeśli pękły dwa to szansa jest, ja też bym miała takie rozkminyChyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki![]()
reklama
angeliskax
Moderator
Ja tez nie narzekam! Jak tak bedzie to ja mogę cala ciaze przepracowaćteż się nad tym zastanawiam, bo mnie bolą tylko piersi i jestem zmęczona cały czas i nie mam innych objawów, ale nie narzekam![]()