Moj spi z pieluchaDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj spi z pieluchaDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Przydadzą się przy karmieniu, na wyjście do lekarza, do przykrycia w wózku, do kąpieli na spód wanienkiDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Lóżeczko, które potem będzie tapczanikiemA jakie zamówiłaś?![]()
O tak fotelik plus baza to też duży koszt.My dziś oglądaliśmy wózki i naszą uwagę przykuł adamex cristiano special. Lekki, wydaje się wygodny, a do tego nie jest drogi, bo około 2 tysięcy. Myślalam, że z 3k lekko będę musiała liczyć.
No ale jak się do tego dołoży jeszcze fotelik i bazy do auta to juz kwota się robi pokaźna niestety.
Jaka baza??O tak fotelik plus baza to też duży koszt.
U mnie 18 tydz i już prawie 4 kgCześć Dziewczyny,
Mam pytanie o Wasz wagę, jutro zaczynam 20tc (19+0). Waga startowa to 64 kg, niestety przez moje dolegliwości ciążowe, które wciąż się utrzymują jestem na minusie, aktualnie 60,3 kg.
Jak to u Was wyglada?
Miłej soboty!![]()
Bardzo fajneLóżeczko, które potem będzie tapczanikiem
Do auta, żeby na jeden klik wpiąć fotelik. Zamiast pasów.Jaka baza??
Dokladnie takDo auta, żeby na jeden klik wpiąć fotelik. Zamiast pasów.