Mama_n.s.
Fanka BB :)
u nas panele schowane pod kartonemu nas panele idą już to trochę czyściej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas panele schowane pod kartonemu nas panele idą już to trochę czyściej![]()
Ja mam chłopczyka w drodze więc my imię juz mielismy wybrane nawet przed zajściem w ciaze.W sumie to ma się podobać Tobie...
To jest Tosia?
To może Tola?Mi bardzo! Chciałabym tak nazwać córkę ale moja mama na psa o imieniu TosiaWięc odpada
![]()
No wlasnie tez mi sie podoba Tosia. A nie ma takiego imienia. Na Antonine chyba bym sie nie zdecydowała, ale na Tosie jak najbardziejmi się podoba Tosia ewentualnie Antosia, ale pełne już niestety nie wlasnie
Właśnie w sumie można spróbować, dużo zdrobnień się"usamodzielnia"... Jest już nawet Kuba jako osobne imię i Magda też... Kiedyś nie do pomyślenia, był Jakub i Magdalena.No wlasnie tez mi sie podoba Tosia. A nie ma takiego imienia. Na Antonine chyba bym sie nie zdecydowała, ale na Tosie jak najbardziej![]()
Bardzo ładnie, Antonia, TosiaA podoba się wam imię Antonina?![]()
Oj tak gorzej jakby dziecko przybiegło, a ja bym powiedziała „ale ja psa wołałam”hahahahha dwie osoby by reagowały![]()
Tola też mi się bardzo podobaJa mam chłopczyka w drodze więc my imię juz mielismy wybrane nawet przed zajściem w ciaze.
A Antonina pytam, bo ktoś szuka inspiracjiTak, Tosia.
To może Tola?![]()
właśnie ostatnio szukając imion zauważyłam że można mieć na imię Kuba a nie Jakub tylko. Nie wiedziałam tego wcześniejWłaśnie w sumie można spróbować, dużo zdrobnień się"usamodzielnia"... Jest już nawet Kuba jako osobne imię i Magda też... Kiedyś nie do pomyślenia, był Jakub i Magdalena.
ja już mam dość remontu a mój Pan ma dość mnie i moich wiecznych fochówu nas panele schowane pod kartonem![]()