• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja już po wizycie, niby jakieś delikatne skurcze są wg ktg, też ich nie czułam. Ogólnie lekarz powiedział, że dzisiaj, czy jutro nie urodzę, 😄, (dziecko jest ułożone dalej glowkowo, ale dość wysoko),a dalej no to nie wiadomo. Mam się zgłosić 2 czerwca, to będzie równo 40 tydzień i postanowimy co dalej. No chyba, że urodzę do tego czasu.

Ogólnie jeżeli nic się nie będzie działo to 7 do 10 dni po terminie z Om dostanę skierowanie i mam się zgłosić do szpitala na obserwację i wywołanie. No, ale do tego czasu mam jeszcze ponad dwa tygodnie, więc nic nie wiadomo😄

Dziewczyny dajcie znać co u Was, jak się czujecie 😉 urodziła już któraś z czerwcowek? My nadal czekamy 😉
U nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnienia 😅 na 17 jedziemy na ktg więc zobaczymy jak te moje skurcze, bo we wtorek były pokaźne, ale bezbolesne więc macica trenuje przed porodem 😄
A Ty jak się czujesz? U Ciebie to już tuż tuż 😊

U nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnienia 😅 na 17 jedziemy na ktg więc zobaczymy jak te moje skurcze, bo we wtorek były pokaźne, ale bezbolesne więc macica trenuje przed porodem 😄
A Ty jak się czujesz? U Ciebie to już tuż tuż 😊
Wczoraj miałam skurcze, ale nieregularne, wieczorem minęły. Myślałam, że w nocy mam skurcze, ale okazało się, że tylko mi się śniły 😅 ogólnie dobrze się czuję, trochę zmęczona, ale dalej "na chodzie" 😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry