reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja już po wizycie, niby jakieś delikatne skurcze są wg ktg, też ich nie czułam. Ogólnie lekarz powiedział, że dzisiaj, czy jutro nie urodzę, 😄, (dziecko jest ułożone dalej glowkowo, ale dość wysoko),a dalej no to nie wiadomo. Mam się zgłosić 2 czerwca, to będzie równo 40 tydzień i postanowimy co dalej. No chyba, że urodzę do tego czasu.

Ogólnie jeżeli nic się nie będzie działo to 7 do 10 dni po terminie z Om dostanę skierowanie i mam się zgłosić do szpitala na obserwację i wywołanie. No, ale do tego czasu mam jeszcze ponad dwa tygodnie, więc nic nie wiadomo😄

Dziewczyny dajcie znać co u Was, jak się czujecie 😉 urodziła już któraś z czerwcowek? My nadal czekamy 😉
U nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnienia 😅 na 17 jedziemy na ktg więc zobaczymy jak te moje skurcze, bo we wtorek były pokaźne, ale bezbolesne więc macica trenuje przed porodem 😄
A Ty jak się czujesz? U Ciebie to już tuż tuż 😊

U nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnienia 😅 na 17 jedziemy na ktg więc zobaczymy jak te moje skurcze, bo we wtorek były pokaźne, ale bezbolesne więc macica trenuje przed porodem 😄
A Ty jak się czujesz? U Ciebie to już tuż tuż 😊
Wczoraj miałam skurcze, ale nieregularne, wieczorem minęły. Myślałam, że w nocy mam skurcze, ale okazało się, że tylko mi się śniły 😅 ogólnie dobrze się czuję, trochę zmęczona, ale dalej "na chodzie" 😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry