Marta509
Fanka BB :)
Tak, ja mam tak na każdym ktg niby się zapisują a ja ich nie czujeMiałyście tak, że nie czulyscie w ogóle skurczy podczas ktg, ale na zapisie jednak jakieś były?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ja mam tak na każdym ktg niby się zapisują a ja ich nie czujeMiałyście tak, że nie czulyscie w ogóle skurczy podczas ktg, ale na zapisie jednak jakieś były?![]()
U nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnieniaDziewczyny dajcie znać co u Was, jak się czujecieurodziła już któraś z czerwcowek? My nadal czekamy
![]()
U mnie minął tydzień odkąd lekarz powiedział, że zostało mi półtora tygodniaDziewczyny dajcie znać co u Was, jak się czujecieurodziła już któraś z czerwcowek? My nadal czekamy
![]()
Wczoraj miałam skurcze, ale nieregularne, wieczorem minęły. Myślałam, że w nocy mam skurcze, ale okazało się, że tylko mi się śniłyU nas dzisiaj 36+4, jakoś słabo dziś się czuję, chyba to od ciśnieniana 17 jedziemy na ktg więc zobaczymy jak te moje skurcze, bo we wtorek były pokaźne, ale bezbolesne więc macica trenuje przed porodem
A Ty jak się czujesz? U Ciebie to już tuż tuż![]()
Oo trzymam kciuki za szybkie rozwiązanieU mnie minął tydzień odkąd lekarz powiedział, że zostało mi półtora tygodniaWięc czekam z niecierpliwością
![]()
TakOo trzymam kciuki za szybkie rozwiązaniePiękna fotka
też będziesz miała chłopczyka?
![]()
A w którym jesteś tygodniu?U mnie minął tydzień odkąd lekarz powiedział, że zostało mi półtora tygodniaWięc czekam z niecierpliwością
![]()