Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Dziękuję, oby po jutrzejszej wizycie nastroje były lepszeJeśli nie jesteś pewna tego lekarza a masz możliwość iść do innego to tak zrób, będziesz spokojniejsza po co masz się zamartwiać.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, oby po jutrzejszej wizycie nastroje były lepszeJeśli nie jesteś pewna tego lekarza a masz możliwość iść do innego to tak zrób, będziesz spokojniejsza po co masz się zamartwiać.![]()
Rozumiem, ja to jestem taka ze usg mnie uspokoja na 2 dni a pozniej mysli mam różne, mysle ze sama taka nie jestem. Na którą masz wizyte jutro?Dziękuję, już swoje zdążyłam przepłakaćteraz pozostaje tylko czekać do jutra
Daj znac co powiedział lekarz,Dziękuję, oby po jutrzejszej wizycie nastroje były lepsze![]()
Ja mam dokładnie tak samo, a po tym USG wyszłam ze łzami w oczach z gabinetuRozumiem, ja to jestem taka ze usg mnie uspokoja na 2 dni a pozniej mysli mam różne, mysle ze sama taka nie jestem. Na którą masz wizyte jutro?Trzymsm kciuki
![]()
Daj znać jak po wizycieJa mam dokładnie tak samo, a po tym USG wyszłam ze łzami w oczach z gabinetuJutro idę na 11:15, dziękuję za kciuki
![]()
według mnie niedokładnie zmierzone.Ja jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok![]()
czasami zakłuje. Ale bardzo rzadko. Też mnie to martwi, że jakby nic się nie dzieje w tym brzuchu.Boli Was brzuch?
ja też już świruje, jeszcze tydzień do wizyty..Czy ktoś tu tez nie miał objawów a zobaczył już serduszko? Ja oszaleję do wizyty.![]()