KAROLA2525
Fanka BB :)
zasnęłam po 21, wstałam o 6. Wyspana. Jakieś głupoty mi się śniły. Brzuch tez zakuł przed snem i rano kilka razy. Ide dzisiaj po wolne na poniedziałek i wtorek. Czuje się jakaś wykończona.
Miłego dnia
Miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zasnęłam po 21, wstałam o 6. Wyspana. Jakieś głupoty mi się śniły. Brzuch tez zakuł przed snem i rano kilka razy. Ide dzisiaj po wolne na poniedziałek i wtorek. Czuje się jakaś wykończona.
Miłego dnia
Dzisiaj na bank będzie już jak powinno. Wczorajszy lekarz się w ogóle nie przyłożył. Ściskam i czekam na wieściInny i inny sprzęt USG. Jutro idę do jeszcze innej lekarki, tylko ona miała termin na jutro, ale ma bardzo dobre opinie i badanie będzie na tym samym sprzęcie co za pierwszym razem
FatalnieJak dzisiejsza noc?![]()
Kochana, na spokojnie. Myślę, że to niedokładność lekarza. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, na pewno będzie dobrze. Daj znać koniecznie.Ja jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok![]()
WspółczujęFatalniedosłownie całą noc bylo mi niedobrze. Kilka razy wstałam zwymiotować samą zółcią, bo już nie wytrzymywałam. Jestem wykończona. Za chwilę piszę do pracodawcy że nie przyjdę do pracy. Nie wytrzymam z takimi miłościami. Jestem wykończona fizycznie i psychicznie
Fatalniedosłownie całą noc bylo mi niedobrze. Kilka razy wstałam zwymiotować samą zółcią, bo już nie wytrzymywałam. Jestem wykończona. Za chwilę piszę do pracodawcy że nie przyjdę do pracy. Nie wytrzymam z takimi miłościami. Jestem wykończona fizycznie i psychicznie