Margot86
Fanka BB :)
Ja będę w listopadzie, żeby już wystarczyło na świętaLaski a jak z fryzjerem??? Będziecie malować włosy?? Mam umówionego fryzjera w listopadzie, odrost do zrobienia i nie wiem czy iść![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja będę w listopadzie, żeby już wystarczyło na świętaLaski a jak z fryzjerem??? Będziecie malować włosy?? Mam umówionego fryzjera w listopadzie, odrost do zrobienia i nie wiem czy iść![]()
wlansie na święta będą w sam razJa będę w listopadzie, żeby już wystarczyło na świętakupię sobie farbę bez amoniaku
Wpadam do Ciebie na gołąbki. Od tygodnia za mną chodzą a się zebrać nie mogę żeby zrobićJa to piersi dotknąć nie mogęa senność też męczy. Pogoda nie pomaga.
Zrobiłam gołąbków na trzy dni więc niedziele i poniedziałek będę mieć więcej luzuale za to zajmę się pracą troszkę więcej. Do Świąt cała naprzód, potem można zwolnić
![]()
Ja normalnie co dwa miesiące chodzę do fryzjeraJa będę w listopadzie, żeby już wystarczyło na świętakupię sobie farbę bez amoniaku
Ja robię gołąbki na odwrót. Nie dorobiłam się jeszcze dużego gara do parzenia kapustyWpadam do Ciebie na gołąbki. Od tygodnia za mną chodzą a się zebrać nie mogę żeby zrobić![]()
jakoś na porodówkę trzeba się przyszykować i wyglądaćJa normalnie co dwa miesiące chodzę do fryzjera![]()
byłam dwa dni temu, refleksy, farbowanie i podcięcie końcówekLaski a jak z fryzjerem??? Będziecie malować włosy?? Mam umówionego fryzjera w listopadzie, odrost do zrobienia i nie wiem czy iść![]()
jak będę potwierdzac wizytę to powiem ze jestem w ciąży żeby wiedziały, tak się słyszy żeby nie malować bo to to i tamto ale w tych czasach w innych rzeczach jest tyle chemii że farba przy tym to pikuśbyłam dwa dni temu, refleksy, farbowanie i podcięcie końcówekfryzjerka odradziła mi jakąś super zmianę, bo nie wiadomo jak będę się czuć za 3 miesiące żeby do niej przyjść (teraz drażniła mnie przez chwilę farba-zapach), ale ogólnie przeciwwskazań nie ma, bo chemia z produktów nie wchodzi w nasz krwiobieg, lepiej mi to tłumaczyła, ale ja już tego nie powtórzę
obok mnie była dziewczyna też na farbowaniu miesiąc po porodzie kp i też nie było przeciwskazań. Jedynie co to trzeba mieć na uwadze, że przez zmiany i hormony jakie zachodzą w naszym organizmie kolor może wyjść inny niż zakładany. I jeszcze bardzo ważna rzecz, bo mnie co chwilę doglądała fryzjerka i pytała czy nic mnie nie piecze i patrzyła czy nie mam reakcji alergicznej, bo podobno w ciąży może wyjść ot tak alergia, gdzie wcześniej jej nie było. Choć jeśli chodzi o alergię to może wyjść człowiekowi z dnia na dzień.
Też mam 4 listopada tylko u mnie już będzie 10tcJa mam 4 listopada wizytę i musi być już serduszko, bo to będzie 8 tydzień. Byle zarodek był w dobrym miejscu a nie gdzieś w bliźnie (jestem po CC).
A niepokoje to już będą zawszedo 18stki i po 18stce też
![]()
O muszę kiedyś spróbowaćJa robię gołąbki na odwrót. Nie dorobiłam się jeszcze dużego gara do parzenia kapustyale też są bardzo smaczne
![]()