997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja właśnie wróciłam z lidla. Jak leżę to jest zajebiscie ale jak trochę pochodzę to tak mi się chce rzygac 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstępnie mamy ten sam terminWitam się z Wami nieśmiałowczoraj byłam na rutynowej kontroli u ginekologa i okazało się ,że jestem w ciąży
widoczny 2-3tyg pęcherzyk ciążowy . Dziś beta 9700 i progesteron 27. We wrześniu 2022 po długich i ciężkich 8 latach staran , 5 stratach I 3 nieudanych ivf urodziłam zdrowego synka
Ostatnia miesiączka 02.09
Termin porodu ok 17.06
Mialam tylko 3miesiaczki po porodzie i cykle bardzo nieregularne więc ciężko dokładnie określić .
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy i życzę Wam nudnych 9ciu miesięcy![]()
to u mnie zależy od dnia . Teraz jak leże to masakraJa właśnie wróciłam z lidla. Jak leżę to jest zajebiscie ale jak trochę pochodzę to tak mi się chce rzygac![]()
WitamyDobry wieczór! Dziś mój 35 dc i pozytywny test!Chciałam dołączyć. Termin zgodnie z om 16 czerwca
Mam już 1,5 rocznego synka. Staraliśmy się już od marca, ale dopiero w sierpniu wróciła miesiączka.
żałuję, że nie umiem na siłę rzygać. Może byłoby lepiejJa właśnie wróciłam z lidla. Jak leżę to jest zajebiscie ale jak trochę pochodzę to tak mi się chce rzygac![]()
Biedna…żałuję, że nie umiem na siłę rzygać. Może byłoby lepiej![]()
my bardzo chcieliśmy zacząć walkę o drugie dziecko wiedząc ile zeszło nam z pierwszym a poza tym to najmłodsi nie jesteśmy -ja 36 mąż 37 lat. Także nie było na co czekać . Ja mam milion emocji w sobie teraz. Oczywiście,że się cieszę ale jak patrzę na synka to chce mi się płakać ,że ten maluch będzie zaraz starszym bratema wy jak? Pewnie jeszcze troszke w pierwszym szoku skoro dopiero wczoraj sie dowiedzieliscie?
Na kiedy wypada wam termin?
Gratulacje i witamy w czercoweczkachDobry wieczór! Dziś mój 35 dc i pozytywny test!Chciałam dołączyć. Termin zgodnie z om 16 czerwca
Mam już 1,5 rocznego synka. Staraliśmy się już od marca, ale dopiero w sierpniu wróciła miesiączka.