Piq
Fanka BB :)
No, trochęKopę lat! Długo się nie odzywałaś![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, trochęKopę lat! Długo się nie odzywałaś![]()
Noo w końcu. Od marca czekałam na wiadomości od Was ! :*Hej dziewczyny, co tam u was?
Ja dzisiaj 35+5, wszystko dobrze, wizyty co 2 tygodnie i powoli zbliżamy się ku końcowi.
Córka ułożyła się miednicowo i od 26 tygodnia nie zmieniła ułożenia, więc nie wiem czy nie skończy się CC. Póki co mam nadzieję, że jeszcze się obróci. Termin na 16.06![]()
Trochę perypetii u nas ostatnio było, ale wczoraj po badaniach w szpitalu okazało się, że malutka zdrowa, więc to najważniejszeNo, trochępotrzebowałam się czymś innym zająć, znaleźć sobie jakieś zajęcie, bo trochę się stresuję i takie ciągłe siedzenie w internecie mi nie służyło
wszystko u Ciebie w porządku?
Ja też miesiąc temu byłam na patologii ciąży, ale na szczęście niepotrzebnieTrochę perypetii u nas ostatnio było, ale wczoraj po badaniach w szpitalu okazało się, że malutka zdrowa, więc to najważniejszeNa spokojnie już się szykujemy i czekamy na poród
![]()
Pamiętam tylko, że @WildestDreams i @Gwen89 nie odzywały się chyba od lutegoJa też miesiąc temu byłam na patologii ciąży, ale na szczęście niepotrzebnieteraz maniakalnie szukam informacji o położeniu miednicowym i czy się obróci czy jednak nie
sporo dziewczyn zostało na forum, czy ktoś jeszcze się wykruszył?
Hejo !! Dobrze wiedzieć, że u Was okHej dziewczyny, co tam u was?
Ja dzisiaj 35+5, wszystko dobrze, wizyty co 2 tygodnie i powoli zbliżamy się ku końcowi.
Córka ułożyła się miednicowo i od 26 tygodnia nie zmieniła ułożenia, więc nie wiem czy nie skończy się CC. Póki co mam nadzieję, że jeszcze się obróci. Termin na 16.06![]()
Na jakiej podstawie tak twierdzi? Masz już jakieś rozwarcie?U nas też w porządku, ale chyba co raz bliżej rozwiązania mimo że termin mam na 24.06 to położna twierdzi że jeszcze dwa tyg maksymalnie![]()
HeejHej hejczy któraś z Was już po ? My co prawda termin na 31.05 ale czuję że mały będzie chciał jeszcze posiedzieć w brzuszku tym bardziej że to pierwsza ciąża i brzuszek mam cały czas wysoko. Wiem że @Mrs.Alice miała podobny termin do mnie
jak się czujesz ?