Rudzielec11
Fanka BB :)
A i jeszcze z objawów to ciągle chce mi się pić i ciągle chodzę siku, w nocy to wytrzymuje że 2-3 godziny ale w dzień potrafię co 20min iść, ale fakt objawy jakby trochę zelżały, możliwe że się przyzwyczajamy do hormonów 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam w ten pn i najważniejsze ze jest w macicy ale pęcherzyk mały. W sumie dr powiedział ze skoro mam cykle 30-31 to jest ok. Mam nadzieje ze rozwinie się przez ten tydzień i ten progesteron łykany 3 razy dziennie wspomożePierwsza![]()
Pragnienie tez mam większeA i jeszcze z objawów to ciągle chce mi się pić i ciągle chodzę siku, w nocy to wytrzymuje że 2-3 godziny ale w dzień potrafię co 20min iść, ale fakt objawy jakby trochę zelżały, możliwe że się przyzwyczajamy do hormonów![]()
oj tak pije bardzo dużo wody. Ale ja na te mdłości się jakoś nie cieszę za szybko, ostatnio zaczęłam wymiotować w 8 tc i skończyłam jakoś koło 30 tc. Ale zauważyłam że zrobiłam się kanapowcem. Już drugi dzień zaleguję na kanapie, bo jak wstaje i się ruszam to mnie zaraz mdłości biorą.Pragnienie tez mam większe![]()
Mnie do szału doprowadza wstawanie w nocy… nigdy się nie budziłam na siku a teraz tak samo co 2hA i jeszcze z objawów to ciągle chce mi się pić i ciągle chodzę siku, w nocy to wytrzymuje że 2-3 godziny ale w dzień potrafię co 20min iść, ale fakt objawy jakby trochę zelżały, możliwe że się przyzwyczajamy do hormonów![]()
ja jeszcze mam problem ze spaniem w nocy, cały czas chodzę śpiącą, w dzień zasnę bez problemu a w nocy spać za nic nie mogę, aktualnie leżę od 2h i nie mogę zasnąć. I w ciągu tych 2 godzin byłam już 4x w toalecieMnie do szału doprowadza wstawanie w nocy… nigdy się nie budziłam na siku a teraz tak samo co 2h![]()
Ja na wizycie pytałam lekarza czy mogę jechać na wakacje, gdzie czeka mnie 11h lot, to powiedział że nie widzi problemu. Problem jest gdy są plamienia, krwawienia. I chyba nie tyle chodzi o sam lot a o to że nie masz w pobliżu lekarza swojego itp - chociaż z tym mogę się mylićNie byłam jeszcze na wizycie, planowalam iść w 7 tygodniu dopiero, ale za tydzień mamy zaplanowany lot i cały czas myślę czy lecieć czy nie. To jest bardzo krótki godzinny lot, ale sama nie wiem. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenie jak lekarze do tego podchodzą ?