Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie w poniedziałek będzie 4 tydzieńHejja się witam. Pierwsza beta za mną, dziś druga żeby zobaczyć przyrost. Do lekarza się dopiero umówię bo jestem jeszcze przed terminem miesiączki dopiero w niedzielę na 4 tydzień się przekręci
beta była 17,4 w środę, a progesteron 22,77. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
![]()
Witaj na mamuśkachHejja się witam. Pierwsza beta za mną, dziś druga żeby zobaczyć przyrost. Do lekarza się dopiero umówię bo jestem jeszcze przed terminem miesiączki dopiero w niedzielę na 4 tydzień się przekręci
beta była 17,4 w środę, a progesteron 22,77. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
![]()
Dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie na badania i chciałam iść w sobotę rano je zrobić i tak się zastanawiam, że może jeszcze betę dorzucić? Niby sobie obiecałam, że już nie będę badać, no ale... tylko to mogę zrobić, bo do wizyty tak daleko
Nie wiem czy uspokoi, ale jakiś znak, że serio jestem w ciąży będę mieć. Bo mdłości mnie nie przekonują. Chyba niepotrzebnie brałam te proszki bo jakoś dużo lepiej się czuję i wcale nie jak w ciążyJeśli beta ma Cię uspokoić to zróbnie ma co się stresować
![]()
Ja już robiłam 5 razy i miałam już nie robić. Ale..... jak będę robić toksoplazmozę to dorzucęNie wiem czy uspokoi, ale jakiś znak, że serio jestem w ciąży będę mieć. Bo mdłości mnie nie przekonują. Chyba niepotrzebnie brałam te proszki bo jakoś dużo lepiej się czuję i wcale nie jak w ciąży![]()
u mnie w nocy podobnie. Wstałam do córki i zamiast nią się zająć biegłam do toalety wymiotowaćU mnie zaczęły się mdłościod rana jest mi tak nie dobrze ,że masakra
Rozumiem Twój strach. Chyba czujemy to samo. Niepotrzebnie szłam tak wcześnie, tylko niczego by to nie zmieniłoJa już robiłam 5 razy i miałam już nie robić. Ale..... jak będę robić toksoplazmozę to dorzucęWiem, że to głupie, ale cały czas z tyłu głowy mam, że zaraz się wszystko zatrzyma.