reklama

Czerwcowe mamy 2024

Dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie na badania i chciałam iść w sobotę rano je zrobić i tak się zastanawiam, że może jeszcze betę dorzucić? Niby sobie obiecałam, że już nie będę badać, no ale... tylko to mogę zrobić, bo do wizyty tak daleko 😭

reklama
Nie wiem czy uspokoi, ale jakiś znak, że serio jestem w ciąży będę mieć. Bo mdłości mnie nie przekonują. Chyba niepotrzebnie brałam te proszki bo jakoś dużo lepiej się czuję i wcale nie jak w ciąży 😭
Ja już robiłam 5 razy i miałam już nie robić. Ale..... jak będę robić toksoplazmozę to dorzucę :D Wiem, że to głupie, ale cały czas z tyłu głowy mam, że zaraz się wszystko zatrzyma.

Ja już robiłam 5 razy i miałam już nie robić. Ale..... jak będę robić toksoplazmozę to dorzucę :D Wiem, że to głupie, ale cały czas z tyłu głowy mam, że zaraz się wszystko zatrzyma.
Rozumiem Twój strach. Chyba czujemy to samo. Niepotrzebnie szłam tak wcześnie, tylko niczego by to nie zmieniło 😥 i tak bym się bała bo i tak nic nie wiadomo.

reklama
W końcu łaskawie zrobili mi usg. Pojawił się pęcherzyk żółtkowy i zarodek ale tętna jeszcze nie ma. Jest jeszcze coś co może wyglądać jak drugi pęcherzyk żółtkowy ale jest tak szczątkowy że raczej nic z niego nie będzie. Być może dlatego ta beta taka wysoka. Wczoraj beta ponad 15tys. Krwiak nie powiększa się. Wygląda jakby się wchłaniał. Wypuszczają mnie do domu na nospie, luteinie i acardzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry