997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Jeśli miałabym się zająć tym ja to wolałabym to zrobić w pon wieczorem bo jestem aktualnie na wyjeździetak pomyślałam i w sumie jeśli byłybyście za to nawet teraz można zrobić listę na początku wątku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli miałabym się zająć tym ja to wolałabym to zrobić w pon wieczorem bo jestem aktualnie na wyjeździetak pomyślałam i w sumie jeśli byłybyście za to nawet teraz można zrobić listę na początku wątku
Może to plamienie implamtacyjne. A robiłaś testy już ?3 dni temu 33,39 ng/mL. Jutro mam przewidywany termin miesiączkitak więc dzisiaj 3+6
Rozumiemhahaha wiadomo każdy robi jak uważaja po prostu po swoich przeżyciach nie umiem tak się cieszyć jak kiedyś
![]()
Na implantacyjne to za późno, raczej macica się oczyszcza. @konik.polny jeśli Cię to uspokoi, to zrób badania.Może to plamienie implamtacyjne. A robiłaś testy już ?
Za pozno ? A nie jest jakoś chwilę przed lub w dzień miesiączki ?Na implantacyjne to za późno, raczej macica się oczyszcza. @konik.polny jeśli Cię to uspokoi, to zrób badania.
przykro miRozumiemja poroniłam raz i raz miałam serduszko zatrzymane.. ale jestem dobrej myśli. Staram się bardzo nie nakręcać , ale nie chcę myśleć , że się nie uda
Nie, implantacja jest przed startem bety.Za pozno ? A nie jest jakoś chwilę przed lub w dzień miesiączki ?
ale musi być u wszystkich dobrzeprzykro mija straciłam synka w 28 tygodniu ciąży
![]()