997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Noo zaczęłam krwawić a beta rosłaa to rzeczywiście mało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo zaczęłam krwawić a beta rosłaa to rzeczywiście mało
Super! Wierz, że my też chyba jeszcze nie wierzymy, że nam się udałoCześć, dołączam do tego forum z wyliczonym terminem na 01.06Nadal nie mogę uwierzyć że to się dzieje
![]()
DokładnieSuper! Wierz, że my też chyba jeszcze nie wierzymy, że nam się udało![]()
Hej, coś zobaczyć można najpewniej przy becie 1000. Jeśli nie masz żadnych dolegliwości, które zmuszają do wcześniejszej wizyty, to nie ma po co iść. Ja idę pod koniec 6 tygodnie, ale to ze względu na stres (dwa wcześniejsze poronienia i teraz chcę za 1 zamachem zobaczyć wszystko, aby była jasna sytuacja). A badałaś progesteron?Hej dziewczyny, myślę że mogę się tutaj powolutku odzywać, bo dzisiaj przyszedł wynik drugiej bety i mam ponad 80% przyrost) co prawda sama nie wiem czy będę majowa czy czerwcową mama, bo ostatnia miesięczke miałam 20 sierpnia więc teoretycznie termin wychodzi na koniec maja, no ale jestem krótko po odstawieniu tabletek i mam nieregularne cykle, a beta w pon była ok 380 a dzisiaj 750 więc wskazuje na ciążę trochę młodsza niż wychodzi z ost miesiączki. No ale teraz moje pytanie - kiedy waszym zdaniem powinnam iść pierwszy raz na wizytę? W przyszłym tygodniu będzie okej? To moja druga ciąża (mam już prawie dwuletnią córkę
) i nie chce też za szybko lecieć żeby nic nie zobaczyć
z góry dzięki za odpowiedzi!
dzięki za odp! nie, w sumie to przy pierwszej ciąży też nie badałam i nawet nikt nie sugerował mi, więc chyba teraz też dam sobie spokój. To myślę poczekam do przyszłego tygodnia z wizytą, by było cokolwiek widaćHej, coś zobaczyć można najpewniej przy becie 1000. Jeśli nie masz żadnych dolegliwości, które zmuszają do wcześniejszej wizyty, to nie ma po co iść. Ja idę pod koniec 6 tygodnie, ale to ze względu na stres (dwa wcześniejsze poronienia i teraz chcę za 1 zamachem zobaczyć wszystko, aby była jasna sytuacja). A badałaś progesteron?
Myślę, że proga już nie trzeba powtarzaćCześć dziewczynynieśmiało się witam
wszystko wskazuje na to że będę czerwcową mamą
beta dziś 17,9 progesteron 38,5
Czy jest sens robić z drugą betą progesteron? W sobotę miałam 10,2 więc ładnie wzrósł.