Anne1991
Fanka BB :)
Jejku biedna... Może krwiak. Jedziesz na spoed?Niestety, ale mi najprawdopodobniej też przyjdzie się z grupą pożegnać, z pół godziny temu dostalam silnego bólu brzucha i zaczęłam krwawić![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jejku biedna... Może krwiak. Jedziesz na spoed?Niestety, ale mi najprawdopodobniej też przyjdzie się z grupą pożegnać, z pół godziny temu dostalam silnego bólu brzucha i zaczęłam krwawić![]()
Tak mi przykroJa oficjalnie już mam okres. Także u mnie po wszystkim.
Ale kochane, rozgościć się proszę mi się! Bede do Was zaglądać i kibicować każdej z Was osobno![]()
mieszkam w Holandii, tutaj to nie ma jak. Najpierw trzeba dzwonic i przejść wywiad i oni zdecydują, czy możesz przyjechać czy nie. No chyba że to nagły przypadek, ale wtedy to standardowo 112 trzeba dzwonic. Zadzwoniłam, ale kazali mi czekać i jak będzie bardzo bolało i nie przejdzie po lekach to mam znów dzwonić, a jak nie to zadzwonić do położnej w poniedziałek.może jedz na pogotowie ?![]()
dzwoniłam na huisartsenpost, ale kazali mi czekać jak się sytuacja rozwinie, poki co mam nie przyjeżdżaćJejku biedna... Może krwiak. Jedziesz na spoed?
Wiesz co ja jak w ostatniej ciąży plamiłam to położne przyjęły mnie tego samego dnia a to też był sam początek... Może na ich stronie znajdziesz numer 24hdzwoniłam na huisartsenpost, ale kazali mi czekać jak się sytuacja rozwinie, poki co mam nie przyjeżdżać
w tygodniu pewnie tak, ale w weekend i to na tak wczesnym etapie raczej nie da rady. Zadzwonie w poniedziałek z samego rana i może uda mi się podjechać.Wiesz co ja jak w ostatniej ciąży plamiłam to położne przyjęły mnie tego samego dnia a to też był sam początek... Może na ich stronie znajdziesz numer 24h
A jak sytuacja? Nadal krwawisz?w tygodniu pewnie tak, ale w weekend i to na tak wczesnym etapie raczej nie da rady. Zadzwonie w poniedziałek z samego rana i może uda mi się podjechać.
tak, nadal krwawie świeżą krwią, skrzepów brak póki co, ale nawet nie wiem czego mam oczekiwać..A jak sytuacja? Nadal krwawisz?
najgorsze to, że do dzisiaj nic nie wskazywało na to, że coś się stanie i testy ciemniały jak należy, chociaż może nie były takie ciemne jakie powinny byćtak, nadal krwawie świeżą krwią, skrzepów brak póki co, ale nawet nie wiem czego mam oczekiwać..
najgorsze to, że do dzisiaj nic nie wskazywało na to, że coś się stanie i testy ciemniały jak należy, chociaż może nie były takie ciemne jakie powinny byćjuż sama nie wiem
![]()