Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może rwa kulszowa tak jak ja miałam? Czytałam, że w ciąży może się częściej pojawiać.Dziewczyny ale mnie boli dzisiaj odcinek lędźwiowy,bok i tył pleców po lewej stronie. Jakby mi się mięsień naciągnął czy coś. Bo najbardziej boli przy ruchu,dotyku. Mam nadzieję że to nic takiego.
wszystko wiem bo mam już jeden zamknięty wątek dziękujęPolecam poczekać do 12-14 tygodnia :-)
Na początku listopada zbierać listę i w połowie listopada żeby już wytworzyć post prywatny.
Możecie same stworzyć (macie kontrolę do tego i możecie usunąć w każdej chwili ) albo żeby prywatny wątek założyła @aniaslu (nie możecie usuwać, dodawać nikogo same poza Anią).
A czemu tak?Dziewczyny ja poczekam z dołączeniem do końca miesiąca, będę wtedy w 9tc.
ostatnio jak dołączyłam do grupy, to zaraz musiałam się żegnać i przez toA czemu tak?
Rozumiem. W takim razie czekamy na Ciebie do końca miesiącaostatnio jak dołączyłam do grupy, to zaraz musiałam się żegnać i przez to![]()
oby do zobaczeniaRozumiem. W takim razie czekamy na Ciebie do końca miesiąca![]()
a my za ciebieoby do zobaczeniatrzymam za Was wszystkie kciuki
![]()
dziękujęa my za ciebie![]()