kamilaa919
Fanka BB :)
Rozumiemu mnie to trochę bardziej skomplikowane bo nie liczy się od ostatniej bo jestem po in vitro
Ale kalkulator liczy 6+6 czyli też młodsza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiemu mnie to trochę bardziej skomplikowane bo nie liczy się od ostatniej bo jestem po in vitro
Ale kalkulator liczy 6+6 czyli też młodsza
Jak cudownie! Wspaniałe wieści na początek tygodniaWszystko dobrzekropek rośnie i bije serduszko
Ja się wygadałam rodzicom bo czuję się tak źle, że nie dałam rady tego ukrywać. Z resztą świata podzielimy się około 16 tygodnia.Kiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?![]()
tylko rodzice wiedząKiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?![]()
U mnie wie tylko mąż. Po wizycie u lekarza powiem tacie i przyjaciółce. Reszta dowie się po pierwszych prenatalnych.tylko rodzice wiedzą
Wie mąż i przyjaciółka, reszta rodziny dowie się minimum kolo 12tcKiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?![]()