reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Mnie też wczoraj i dziś w nocy (!) męczyły mdłości 😖 poza tym zmęczenie ze mogłabym dwa dni przespać pod rząd😂 nie pamiętam żebym w poprzedniej tak miała 😅

Dobrego tygodnia! Dużo chyba wizyt w tym więc czekam na info ♥️ na swoją też się juž powoli nie mogę doczekać 🥹
Właśnie dzisiaj w nocy miałam mdłości i się zastanawiałam czy to wogole możliwe? A teraz widzę, że nie tylko ja tak mam. 😂
I u mnie w piątek wizyta, zobaczymy co wyjdzie.
O to u mnie też. Szukam sobie problemów gdzie ich nie ma.

W nocy 2 razy wymiotowałam 🥺 dobrze, że jutro wizyta i jak zobaczę maleństwo na ekranie to może będzie mi łatwiej przez to wszystko przechodzić. Póki co to wiem, że jestem w ciąży ale to nie do końca do mnie dociera.
Ja mam to samo, niby wiem, że jestem w ciąży, ale nie jakoś nie mogę z tą myślą się oswoić. 🤷

Mnie dziś w nocy obudził bardzo silny ból brzucha i biegunka... Dużo mocniejszy od miesiączkowego, na szczęście po nospie przeszło, teraz od rana czuje lekkie napięcie macicy. Tak się przestraszyłam tym mocnym bólem że przełożyłam lekarza na dziś... Proszę trzymajcie kciuki...

U mnie tylko mąż wie i w pracy. W pracy musiałam powiedzieć, żeby przerwać wychowawczy i przejść na zwolnienie.
A tak to rodzicom, dzieciom i innym nie wiemy jeszcze kiedy powiedzieć. 🤷 Ale ja jestem raczej z tych co długo utrzymują takie wiadomości w tajemniczy. ☺️

Ja chyba w pracy będę musiała powiedzieć niedługo chociaż wcale nie chcę, ale siedzę z koleżanką dosłownie twarzą w twarz a jest mi codziennie tak niedobrze że chyba długo tego nie ukryję 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry