kamilaa919
Fanka BB :)
Przestań, musi być dobrze.Kręci wam się w głowie?
Nie mogę przestać się martwić
Mam takie złe przeczucia..
Na kiedy wstępnie masz termin?
Mnie martwią bóle podbrzusza jak na miesiączkę, ciągle latam do ubikacji się upewnić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przestań, musi być dobrze.Kręci wam się w głowie?
Nie mogę przestać się martwić
Mam takie złe przeczucia..
na 10.06Przestań, musi być dobrze.
Na kiedy wstępnie masz termin?
Mnie martwią bóle podbrzusza jak na miesiączkę, ciągle latam do ubikacji się upewnić.
To 5 dni szybciej niż ja, chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ale na razie jestem tak przerażona, szczególnie że pracuje w takim miejscu, gdzie dużo przypadków nie kończy się happy endem i jestem przerwrażliwiona, że jak tylko się zacznę cieszyć tak się radość skończy, no ale prawda też jest taka że na niektóre rzeczy się nie ma wpływuna 10.06
A pierwsza wizyta 22.10
chcesz iść od razu na zwolnienie?To 5 dni szybciej niż ja, chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ale na razie jestem tak przerażona, szczególnie że pracuje w takim miejscu, gdzie dużo przypadków nie kończy się happy endem i jestem przerwrażliwiona, że jak tylko się zacznę cieszyć tak się radość skończy, no ale prawda też jest taka że na niektóre rzeczy się nie ma wpływu![]()
Nie właśnie, ale powiem wam, że chodzenie do CC i łyżeczkowania mi w ogóle nie pomaga. Chcę poczekać, ale po prostu tyle się już naoglądałam, że nie umiem tych obrazów z głowy wyrzucićchcesz iść od razu na zwolnienie?
Nie katuj się już tą betą, jest dobrzeJa dzisiaj byłam zrobić jeszcze raz betę i wyszla 8855, ostatnią robiłam 8.10 i było wtedy 2872. Przyrost wyszedł niecałe 74%. Czyli niby w normie ale jednak znowu stres czy nie za mało. Masakra z tym wszystkima wizyta dopiero 28.10 :/. Chciałabym iść gdzieś wcześniej bo chyba nie wytrzymam tak długo
![]()
Plus podał przykład, że beta nie wskazywała na to, że mogłoby być dobrze, a się okazało w USG I dalszym przebiegu, że jest wszystko w porządkuNie katuj się już tą betą, jest dobrzemi gin powiedział, że już nie muszę robić, a mam dużo niższe wyniki
Twoich wyższych bet już się nie bada, bo zwalnia w którymś momencie. Nie katuj się, bo to nie ma sensu.Ja dzisiaj byłam zrobić jeszcze raz betę i wyszla 8855, ostatnią robiłam 8.10 i było wtedy 2872. Przyrost wyszedł niecałe 74%. Czyli niby w normie ale jednak znowu stres czy nie za mało. Masakra z tym wszystkima wizyta dopiero 28.10 :/. Chciałabym iść gdzieś wcześniej bo chyba nie wytrzymam tak długo
![]()
Nie katuj się już tą betą, jest dobrzemi gin powiedział, że już nie muszę robić, a mam dużo niższe wyniki
No wiem, wiem, mogłam nie robić. Ale jakoś stresuję się bardzo czy będzie wszystko ok :/Plus podał przykład, że beta nie wskazywała na to, że mogłoby być dobrze, a się okazało w USG I dalszym przebiegu, że jest wszystko w porządku