• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało :). Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy 😂 w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
Gratulacje 😄 u nas też tym razem udało się za pierwszym podejściem 🙈 o córkę starliśmy się 6+ miesięcy więc też nie długo, ale jednak troszkę był szok tym razem :D

Właśnie mam, jeszcze nie mam karty ciazy założonej, chciałam pracować do końca roku ale w takich warunkach jak wszystko będzie ok to chyba pójdę końcem listopada
Ja pracuję w centrum rehabilitacyjnym z dziećmi niepełnosprawnymi i nie zaryzykuję trzeciej ciąży. Jutro jak będzie serduszko to uciekam na zwolnienie. W środę mama przyprowadziła chłopca z rumieniem zakaźnym, ale na szczęście się przyznała, mówiąc czy dzisiaj można delikatniej z nim ćwiczyć, bo ma rumień 😅. Także z całego serca polecam uciekać jak najszybciej z takich środowisk

Ja pracuję w centrum rehabilitacyjnym z dziećmi niepełnosprawnymi i nie zaryzykuję trzeciej ciąży. Jutro jak będzie serduszko to uciekam na zwolnienie. W środę mama przyprowadziła chłopca z rumieniem zakaźnym, ale na szczęście się przyznała, mówiąc czy dzisiaj można delikatniej z nim ćwiczyć, bo ma rumień 😅. Także z całego serca polecam uciekać jak najszybciej z takich środowisk
No właśnie intensywnie myślę, jak zobaczę serduszko to pogadam z ginekologiem co mysli, ale uważam, że mi powie, żebym uciekła. W sumie nikt nam orderu za pracę nie da 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry