Peauela
Moderator
Ja dzis tez napisalam przypomnienie do adminki, moderatorki akurat nic nie poradza na ten problemNapisałam dziś do moderatorki w sprawie naszej grupy zamkniętej. Mam nadzieję, że niedługo nam ją otworzą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis tez napisalam przypomnienie do adminki, moderatorki akurat nic nie poradza na ten problemNapisałam dziś do moderatorki w sprawie naszej grupy zamkniętej. Mam nadzieję, że niedługo nam ją otworzą.
ja przed ciąża miałam taki problem. Teraz dla odmiany mam zupełnie odwrotnieHej dziewczyny, czy któraś z Was boryka się może z zaparciami? Jak sobie radzicie? Próbuję naturalnych sposobów, piję siemię lniane ale ciężko max, chciałabym bardzo sobie jakoś ulżyć i pomóc![]()
Eh rozumiemja przed ciąża miałam taki problem. Teraz dla odmiany mam zupełnie odwrotniesiemie lniane mi trochę pomagało kefiry, duża ilość wody. Ale generalnie u mnie to zawsze byl standard że jestem 2 razy e tygodniu w toalecie.
Wszystko oki jak po wizycie?
Bardzo dobre wieściWszystko okz usg wymiar się zgadzal z terminem om czyli 11+0. Krwiaka już prawie nie ma. Serduszko 162 uderzenia jak dobrze pamiętam i wymiar dzidziusia 4.05 chyba. Ale to potem sprawdzę na zdjęciu.
też mam czasami bol, raz większy raz mniejszy. W czwartek zacznę 13tc i teraz coraz częściej boli mnie podbrzuszea ten ból jajnika? lekarz powiedział na usg że jest okej, a mnie cały czas on boli. Wcześniej mnie tylko bolało jak siadałam a od wczoraj cały czas po prostu.
Jutro jadę pobrać krew i się umówićBardzo dobre wieścikiedy prenatalne?
A jak się tam dostać?Mamy już grupę prywatną![]()
Powinnaś mieć wiadomość z linkiemA jak się tam dostać?![]()