reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Witajcie niedzielne!
No więc jestem po wizycie, nawet w gabinecie był aparat USG, ale niestety oprócz powiększonego endometrium które jest już w stanie "ciążowym", póki co nic więcej nie widać. Ale to lekarz jeszcze zanim zrobił USG zaznaczył, że tak może być na tym etapie bo to bardzo wczesna ciąża(a moje cykle są dłuższe więc może się okazać że jest po prostu młodsza)Wg. Niego to kwestia kilku dni kiedy pęcherzyk się pojawi. Mam skierowanie na USG. Umówiłam się już na 04.11, a na kontrolną wizytę do lekarza na 14.11. Także pozostaje kultularnie uzbroić się w cierpliwość(a to nie jest moją mocną stroną🤷‍♀️)
Mimo wiem że jest wszystko w normie, to rozczarowałam się że jeszcze nie było nic widać😞
Teraz trzeba przetrwać nadchodzący tydzień, a już czuję jak bardzo będzie się dłuuuużył😉

reklama
Do góry