reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

ShadowLuna

Zaangażowana w BB
Witajcie kochane w wątku Czerwcowe Mamy 2026 🌷💫💜

To przestrzeń stworzona specjalnie dla nas – przyszłych mam, które swoje maleństwa powitają na świecie w czerwcu. Będziemy tu dzielić się radościami, obawami, doświadczeniami i wszystkim tym, co niesie ze sobą ta niezwykła droga do macierzyństwa. 💕

Niech ten kącik będzie dla nas miejscem pełnym ciepła, wsparcia i dobrej energii ✨
Czujcie się swobodnie, przedstawcie się i napiszcie kilka słów o sobie – chętnie poznamy każdą z Was 🥰

Aby łatwiej nam było się odnaleźć, robimy wspólną listę terminów – w komentarzu wpisz swoją przewidywaną datę porodu (na podstawie OM lub USG), a lista będzie uzupełniana poniżej. 🍼
Wątek z czasem będzie prywatny, wtedy będziemy się dzielić we własnym gronie większymi szczegółami, póki co poznajmy się!

Czekam na Wasze wpisy i życzę nam wszystkim pięknej, wspólnej podróży do czerwca! 🌸
Mój przewidywany jest na 11 czerwca 2026 💋

Czekam na Was 🍼🍼🍼🍼

Terminy porodu:

1.06
2.06
3.06 @Kociara 10996
4.06
5.06
6.06
7.06
8.06 @KINDERBUENOO88
9.06
10.06 @Eveline.eve 💔 | @Babyx2
11.06 @ShadowLuna
12.06
13.06
14.06
15.06
16.06
17.06
18.06
19.06
20.06
21.06
22.06
23.06
24.06
25.06
26.06
27.06
28.06
29.06
30.06

WIZYTY!
2.10 @Kociara 10996 1 wizyta
22.10 @ShadowLuna 1 wizyta

Ostatnia edycja:
reklama
Wyszła niesamowita niespodzianka, nie sądziłam że bede kiedykolwiek testowac bo okres mi sie spóźnia 😅 wrzesień mialam byc na ławeczce bo miało męża nie być... owulacji miało nie być... prożek nieciążowy 7dpo a jednak niespodzianka 🥰 robisz dzisiaj bete?

Cześć, to ja się nieśmiało witam, testy zrobione- pozytywne wszystkie, ale miesiaczka miała byc 28.09 a testy pozytywne juz we wtorek 23.09 wychodziły. Według ostatniej miesiączki termin na 8.06 :) Justyna

Wyszła niesamowita niespodzianka, nie sądziłam że bede kiedykolwiek testowac bo okres mi sie spóźnia 😅 wrzesień mialam byc na ławeczce bo miało męża nie być... owulacji miało nie być... prożek nieciążowy 7dpo a jednak niespodzianka 🥰 robisz dzisiaj bete?
Cudowne wieści, mały wielki cud, jesienny chill zadziałał, teraz to tylko odpoczywać i czekać. Postanowiłam nie robić bety i się nie stresować, co będzie to będzie. W następnym tygodniu przedzwonię do ginekologa prywatnego umówię się na wizytę po 18.09 bo wtedy już będzie serduszko, a na NFZ miałam mieć wizytę u specjalistki w lutym bo chciałam mieć ginekologa od trudnych przypadków z moją chorobą lepiej chuchać na zimne, więc może przedzwonię czy nie dałoby się wcześniej. Do tego przedzwonię do mojej Pani hematolog i ona zapewne mnie przyjmie wcześniej i zleci również wszystkie badania. A Ty idziesz na betę?
Cześć, to ja się nieśmiało witam, testy zrobione- pozytywne wszystkie, ale miesiaczka miała byc 28.09 a testy pozytywne juz we wtorek 23.09 wychodziły. Według ostatniej miesiączki termin na 8.06 :) Justyna
Cześć Justyna, miło że jesteś i na pewno zostaniesz na stałe więc nie ma co w to wątpić. Już Cię zapisuje, ja też testy wcześniej bo 29.09 a okres miał być między 3-5.10 więc bywa i tak ☺️

Ja robilam bete i proga wczoraj. Beta 27 a prog 10.1 juz jestem na progesteronem. Jutro przyrost. Bardzo Bardzo liczę na dobry przyrost 🥹

Hej nieśmiało się witam 23.09 pozytywny test ciążowy termin według om 3.06 to moja czwarta ciaza. Pierwsze dwie bezproblemowe z innym partnerem. Teraz z innym walczyliśmy o wspólne dziecko ponad rok w kwietniu ciąża biochemiczna teraz w końcu chyba się udało choć trochę się martwię pierwsza beta 24.09 90,4 kolejna 26.09 360 wiec przyrost +288% i ostatnia 28.09 922 przyrost o połowę mniejszy 146% czy mam się czym martwić ? 2.10 idę na wizytę i się zastanawiam czy robić jutro jeszcze betę

reklama
Ja robilam bete i proga wczoraj. Beta 27 a prog 10.1 juz jestem na progesteronem. Jutro przyrost. Bardzo Bardzo liczę na dobry przyrost 🥹
No to mocno trzymam kciuki i dawaj znać jak już będziesz miała wyniki 😊
Hej nieśmiało się witam 23.09 pozytywny test ciążowy termin według om 3.06 to moja czwarta ciaza. Pierwsze dwie bezproblemowe z innym partnerem. Teraz z innym walczyliśmy o wspólne dziecko ponad rok w kwietniu ciąża biochemiczna teraz w końcu chyba się udało choć trochę się martwię pierwsza beta 24.09 90,4 kolejna 26.09 360 wiec przyrost +288% i ostatnia 28.09 922 przyrost o połowę mniejszy 146% czy mam się czym martwić ? 2.10 idę na wizytę i się zastanawiam czy robić jutro jeszcze betę
Hej, już Cię wpisałam, sprawdziłam też w skarbnicy wiedzy czyli chatgpt i jak widać wyniki w normie i nie ma co się martwić. Z tego co wiem to na początku zawsze jest szybki wzrost a potem trochę zwalnia, ale dla świętego spokoju jak chcesz możesz zrobić betę i przy okazji sprawdź progesteron 😉
1759260091328.png

Do góry