reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Macie już jakieś objawy? Ja to mam na pewno zmniejszony apetyt, jem prawie na siłę i jestem w środku dnia zmęczona, ale to też może być niewyspanie i pogoda.

reklama
No to mocno trzymam kciuki i dawaj znać jak już będziesz miała wyniki 😊

Hej, już Cię wpisałam, sprawdziłam też w skarbnicy wiedzy czyli chatgpt i jak widać wyniki w normie i nie ma co się martwić. Z tego co wiem to na początku zawsze jest szybki wzrost a potem trochę zwalnia, ale dla świętego spokoju jak chcesz możesz zrobić betę i przy okazji sprawdź progesteron 😉
Zobacz załącznik 1722606
Dzięki 🥰 no właśnie bije się z myślami czy jest sens lekarz prowadzący nie zaleca kolejnych proga miałam dobrego badałam dwukrotnie 29.3ng później 31 ng

Macie już jakieś objawy? Ja to mam na pewno zmniejszony apetyt, jem prawie na siłę i jestem w środku dnia zmęczona, ale to też może być niewyspanie i pogoda.
Ja to mam festiwal objawów 😅 ból podrzbrzusza bardziej takie rozpychanie, wrażliwe nabrzmiałe sutki przy dotyku, od dwóch dni męczą mnie delikatne mdłości i przez to mam zerowy apetyt 🤷‍♀️

Dzięki 🥰 no właśnie bije się z myślami czy jest sens lekarz prowadzący nie zaleca kolejnych proga miałam dobrego badałam dwukrotnie 29.3ng później 31 ng
aaa myślałam że nie robiłaś, a to dobrze, ja bym po prostu odpoczywała i próbowała się uspokoić, no i zapomniałam pogratulować. Gratuluje i życzę spokojnej ciąży i oby wszystko poszło gładko. Dawaj znać po wizycie jak tam.
Ja to mam festiwal objawów 😅 ból podrzbrzusza bardziej takie rozpychanie, wrażliwe nabrzmiałe sutki przy dotyku, od dwóch dni męczą mnie delikatne mdłości i przez to mam zerowy apetyt 🤷‍♀️
Czyli jednak ten brak apetytu jest normalny :D

Bardzo bardzo chce mi sie kwasnego i juz nie ma szybkiego chodzenia- jest kuj kuj podbrzusze i musze zwolnić. A tak to piersi nic- jak nie byłam w ciąży to tak szczypały z bólu a teraz nic. W sumie jak sobie przypomnę w pierwszej ciąży (5 lat temu) to też nie mialam żadnych objawów a test zrobiłam by wiedziec czy moge pić alko 😅 jeszcze mnie testy nastraszyły dzisiaj jesu... kupiłam zestaw owulakow no i ciążowych paskowych jakiś noł nejm. Robię jeden ciazowy a tam jedna kreska, robię w panice drugi. Już wszystkie mysli czarne, juz łzy w oczach. Po 5 min sprawdzam i dopiero są drugie kreski. Adrenalina z rana...

Do góry