ShadowLuna
Fanka BB :)
Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Według om 13.06.2026Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?
Diagnostyka przewaznie szybko daje wynikiCzy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Powinien być. Mają też opcje cito i jest do 15Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjiPowinien być. Mają też opcje cito i jest do 15
Sorry, że z buta wpadamA
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjia martwię się bo do 19 40 ich potrzebuje
Dziekuję
Powinny i tak być koło 17A
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjia martwię się bo do 19 40 ich potrzebuje
Progesteron też dziś zrobiłamSorry, że z buta wpadam
Sprawdzisz na stronie diagnostyki. Na karcie będziesz miała. Przy okienku Ci wytłumaczą.
Wpisujesz kod i PESEL i Ci wyskoczy.
Czy opcja cito czy bez zawsze tak samo są wyniki. Po 3/4, godzinach będziesz miała.
Dodam jeszcze od siebie, że jak jesteś po tylu przejściach, warto dorzucić progesteron.