matkaniewariatka
Fanka BB :)
nie czekaj, umów się na wizytę. bardzo mi przykroCześć dziewczyny mam pytanie. Czy ta beta skreśla wszystko?Zobacz załącznik 1726576
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie czekaj, umów się na wizytę. bardzo mi przykroCześć dziewczyny mam pytanie. Czy ta beta skreśla wszystko?Zobacz załącznik 1726576
jak byłam w pierwszej ciąży to moja lekarka zapisywała ciężarne tylko do 16te wieczorne wizyty to powinny być zakazaneciężarne się stresują, koleżanki z forum czekają cały dzień. ale spoko, kciuki silne, nie przestają się zaciskać!
hahahahah, opis jakby dotyczył niemowlaków, ale bez kitu - do ciężarnych też pasujejak byłam w pierwszej ciąży to moja lekarka zapisywała ciężarne tylko do 16twierdziła, że później są senne, rozdrażnione i zmęczone
ale faktycznie, ja czekam na wasze wizyty, ale chodzę spać chwilę po 21
Sama chyba jutro wybiorę się do lekarza bo mam wrażenie że znowu jakaś infekcje mnie łapie :/
nie oszalejesz, bo jesteśmy tu z Tobą. wszystkie wiemy jakie to czekanie jest beznadziejne. ale skoro pojawił się pęcherzyk, pojawi się też serduszkojest pęcherzyk żółtkowy ale nie widać zarodka więc znowu kolejny tydzień czekania, oszaleje![]()
Intymna :/ wolę iść póki wcześnie i może jakiś lekki lek załatwi sprawęhahahahah, opis jakby dotyczył niemowlaków, ale bez kitu - do ciężarnych też pasujemoja lekarka teraz przyjmuje tylko w pierwszej połowie dnia więc tak będziemy jeździć.
infekcja intymna? czy wirus jakiś?![]()
A który jesteś tc? Ehh to czekanie to wieczność :/ ale ważne, że ciąża się rozwijajest pęcherzyk żółtkowy ale nie widać zarodka więc znowu kolejny tydzień czekania, oszaleje![]()
Rozumiem Twoje emocje teraz. Ja byłam 23 października i był wtedy tylko malutki pęcherzyk 2,3mm...teraz wizyta 10.11 i też czekam jak na szpilkachjest pęcherzyk żółtkowy ale nie widać zarodka więc znowu kolejny tydzień czekania, oszaleje![]()
no jasneIntymna :/ wolę iść póki wcześnie i może jakiś lekki lek załatwi sprawę
teraz takie życie od wizyty do wizyty, rozumiem totalnieRozumiem Twoje emocje teraz. Ja byłam 23 października i był wtedy tylko malutki pęcherzyk 2,3mm...teraz wizyta 10.11 i też czekam jak na szpilkachim bliżej tym ciężej się czeka
![]()