reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Trzymajcie kciuki dziewczyny dzisiaj za mnie...o 20:20 mam wizytę dzisiaj, bo po raz drugi zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na brązowo 😓 za pierwszym razem, jakiś tydzień temu nie byłam pewna taki jasny był, dzisiaj ciemniejszy, stąd decyzja o nagłej wizycie.
kciuki, Kinga ❤️ wierzę, że będzie wszystko w porządku

Coffee Shop Cat GIF

miłego weekendu dziewczyny, jakie plany u Was? my córeczkę do babci dziś zawozimy na pół dnia (od czwartej rano już się dziewczyna szykuje i nie może doczekać) i jedziemy z mężem pooglądać samochody (będziemy musieli wymienić na większy w przyszłym roku) i na randkę jakąś małą - cieszę się bardzo, bo nieczęsto mamy okazję, właściwie od 3 lat to chyba byliśmy na 3 takich samotnych wyjściach ❤️

wzięłam wczoraj drugą tabletkę na nudności i wymioty i nie chcę zapeszać, ale chyba jest lepiej! nie obserwuję też żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że po tabletce w ciągu godziny urywa mi się film 😂 trzeba brać przed snem koniecznie. za to przecudownie się zasypia. jeśli Wam bardzo źle to się nie wahajcie, warto spróbować.
natomiast bardzo dokucza mi żołądek i trochę mnie to już martwi. zaczęło się przed ciążą kilka tygodni i byłam pewna że to ze stresu, ale teraz w ciąży dokucza mi już codziennie. bez przerwy mam uczucie wzdęcia w górnej części brzucha, napięcia, nie mogę rozluźnić. przechodzi mi tylko jak leżę, a przy chodzeniu i siedzeniu jest bardzo duży dyskomfort. ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobne odczucia i może to być teraz związane z ciążą czy jednak nie obejdzie się bez wizyty u gastrologa 🫣

reklama
Coffee Shop Cat GIF

miłego weekendu dziewczyny, jakie plany u Was? my córeczkę do babci dziś zawozimy na pół dnia (od czwartej rano już się dziewczyna szykuje i nie może doczekać) i jedziemy z mężem pooglądać samochody (będziemy musieli wymienić na większy w przyszłym roku) i na randkę jakąś małą - cieszę się bardzo, bo nieczęsto mamy okazję, właściwie od 3 lat to chyba byliśmy na 3 takich samotnych wyjściach ❤️

wzięłam wczoraj drugą tabletkę na nudności i wymioty i nie chcę zapeszać, ale chyba jest lepiej! nie obserwuję też żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że po tabletce w ciągu godziny urywa mi się film 😂 trzeba brać przed snem koniecznie. za to przecudownie się zasypia. jeśli Wam bardzo źle to się nie wahajcie, warto spróbować.
natomiast bardzo dokucza mi żołądek i trochę mnie to już martwi. zaczęło się przed ciążą kilka tygodni i byłam pewna że to ze stresu, ale teraz w ciąży dokucza mi już codziennie. bez przerwy mam uczucie wzdęcia w górnej części brzucha, napięcia, nie mogę rozluźnić. przechodzi mi tylko jak leżę, a przy chodzeniu i siedzeniu jest bardzo duży dyskomfort. ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobne odczucia i może to być teraz związane z ciążą czy jednak nie obejdzie się bez wizyty u gastrologa 🫣
Ja mam rowniez wzdęcia, chociaż w sumie nie odczuwam ich na codzień, poza problemem z dopięciem spodni i tym, ze uciskają mnie ubrania na brzuchu. U mnie to chyba od lekow, bo taki brzuszek ciazowy pojawił sie wręcz od razu, a wiadomo, ze to jeszcze nie dzidzia. Na szczęście innych problemow gastrycznych na razie nie mam, nawet mowilam lekarce, ze to mnie niepokoi, ale się tylko zaśmiała.

My zaraz lecimy na zakupy, potem przyjezdza brat i po południu idziemy na taki kulinarny event w naszym mieście. Kolejne dni weekendu spędzimy głównie na leniuchowaniu, poniedzialek mam wolny w pracy, więc moze wlecą jakieś zakupy.

Do góry