miłego weekendu dziewczyny, jakie plany u Was? my córeczkę do babci dziś zawozimy na pół dnia (od czwartej rano już się dziewczyna szykuje i nie może doczekać) i jedziemy z mężem pooglądać samochody (będziemy musieli wymienić na większy w przyszłym roku) i na randkę jakąś małą - cieszę się bardzo, bo nieczęsto mamy okazję, właściwie od 3 lat to chyba byliśmy na 3 takich samotnych wyjściach
wzięłam wczoraj drugą tabletkę na nudności i wymioty i nie chcę zapeszać, ale chyba jest lepiej! nie obserwuję też żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że po tabletce w ciągu godziny urywa mi się film

trzeba brać przed snem koniecznie. za to przecudownie się zasypia. jeśli Wam bardzo źle to się nie wahajcie, warto spróbować.
natomiast bardzo dokucza mi żołądek i trochę mnie to już martwi. zaczęło się przed ciążą kilka tygodni i byłam pewna że to ze stresu, ale teraz w ciąży dokucza mi już codziennie. bez przerwy mam uczucie wzdęcia w górnej części brzucha, napięcia, nie mogę rozluźnić. przechodzi mi tylko jak leżę, a przy chodzeniu i siedzeniu jest bardzo duży dyskomfort. ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobne odczucia i może to być teraz związane z ciążą czy jednak nie obejdzie się bez wizyty u gastrologa