matkaniewariatka
Fanka BB :)
dziękujęŚliczny Dzidziuś bardzo się cieszę wiem jak takie plamienie potrafi wystraszyć..
ma któraś z Was?
a jak Ty się czujesz @dorotary ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziękujęŚliczny Dzidziuś bardzo się cieszę wiem jak takie plamienie potrafi wystraszyć..
Ja musiałam iść na L4 od 8+3tc, więc już każdy wiedział, ale u mnie akurat praca w handlu praktycznie same zmiany nocce po 10h, więc nie wyobrażałam sobie dalej pracować.a w pracy któraś z was już mówiła?
Współczuję tych wszystkich stresówdziękujębardzo mi ulżyło na wizycie, chociaż teraz pierwszy raz poza dniem wczorajszym dopadł mnie znów lekki niepokój, bo takie jakieś odczuwam napinanie w macicy (w ciąży z córką miałam częste stawianie macicy od połowy i zalecony oszczędny tryb życia) - wydawało mi się, że na tym etapie to stanowczo za wcześnie, ale już wygooglowalam, że normalne
ma któraś z Was?
a jak Ty się czujesz @dorotary ?![]()
ja też mam takie zjazdy sil, więc rozumieeeemWspółczuję tych wszystkich stresówmiałam takie skurczowe bóle brzucha momentami pomógł magnez i to co najtrudniejsze..nie podnoszenie Helenki, z którą jestem w domu cały czy....być może to coś podobnego? A poza tym dziękuję że pytasz, ogólnie czuje się lepiej chyba faktycznie to znak że zbliża się drugi trymestr
.tylko ciâgle czujè takie straszne zmèczenie..
Dzięki.a Helenka ma dwa lata. Damy radęja też mam takie zjazdy sil, więc rozumieeeemdamy radę, na pewno.
śliczne imię ma Twoja córka, przypomnisz mi ile ma lat? dobrze pamiętam, że dwa? to było imię na górze listy naszych ulubionych!wybraliśmy Laurę.
ja mało moją trzylatkę podnoszę, ale nie służy mi ciągłe kucanie, zgniatanie tego brzucha - to nie jest ból w moim przypadku tylko takie uczucie napinania, no dosłownie jak stawianie się macicy które miałam, ale na dużo późniejszym etapiewtedy magnez nic nie pomagał, ale też dziś pomyślałam, że jutro sobie kupię.
ogólnie w tej ciąży mam naprawdę duuuużo mniej stresu i lęku, ale te ostatnie dwa dni mnie chyba trochę przestraszyły![]()
Trzymam kciukiJa juz powiedzialam, choc dzis 9+0, praca biurowa, szukają kogoś na zastępstwo za mnie, a ja chcialabym max do konca roku popracować. W dziale wiedzieli od początku, ale prezes dowiedział sie teraz, żeby dał zgodę na zatrudnienie. Mam male obawy czy wszystko jest w porzadku, ale jutro kolejny podgląd.