reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nooo, jak dzieciaków nie ma w domu, to taka cisza, że aż głupio:-)
teraz wiem, że wybór szkoły, to niezła zagwozdka. Oczywiście jak ktoś nie ma wyboru, to sprawa jest oczywista. Ale na 99,9% jesteśmy zdecydowani, więc już czuję ulgę. A jak zapiszę, to już w ogólę będę "wyluzowana" ;-)

reklama
Kasiu, to fajnie, ze decyzja juz wlasciwie podjeta :-)

Ech, ale mi szkoda, ze ta odwilz przyszla. Mam nadzieje, ze na Mazurach ciut chlodniej, zeby chlopcy sie w sniegu wybawili.

A u nas całkiem znośnie jeździmy na sankach a dzisiaj był plan na lepienie bałwana ale chyba nie da rady gdyż za duży mróz bo utrzymuje się minus 6.
Wczoraj wykonaliśmy wielkie zakupy w IKEA i dzisiaj chyba juz dam rade wszystko rozpakować, bo nie wiem czy się chwaliłam ale mam nową kuchnię

reklama
Ferie za nami.
W sumie jedne dzień była kiepska pogoda, a potem się ochłodziło i zrobiło zimowo. A na koniec nas zasypało :-)
Jeździlismy na nartach, na biegówkach, na sankach i na łyżwach. No i spacery.W drugim tygodniu byli taz z nami moi rodzic i Jas i Basia mojego brata. Troche kłótni między dziećmi, ale tez duzo radości.
Ja co prawda wieczorami pracowałam - czyli to nie był urlop, ale jednak całe dnie miałam bez pracy, więc tez jakiś odpoczynek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry