reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Brawo Wojciach, Brawo Staś! To chłopaki się rozszaleli. Ale pewnie do przewidzenia było to, że Staś będzie bardziej szalony ;-) Ciekawe jaka będzie Marysia:tak:Kurcze ja 20 kwietnia idę na szlak - oj czuję, że będzie jeszcze sporo śniegu. Ale co tam - licze na dywan krokusów w Dolinie Chochołowskiej:tak:
Mamoot, całą Rodziną jedziecie na Mazury? Rodzice też?

reklama
Oj górskich spacerów to i zazdroszczę.
Tak, na Mazury rodzinnie. Mój brat z rodzinka tez będzie. Bedzie ciasno, głośno i wesoło :-D

Mamoocik witaj :-)
Ciesze sie ze wyszaleliscie sie :-) i jeszcze czeka Was dawka rozrywki i radosci na Mazurach-bosko!!!! No a Marysia to pewnie za rok zaraz na deske wskoczy i zaskoczy Wszystkich :-D Brawa dla chlopakow... Jezuu ze to ja taka stara i malolaty lepiej ode mnie sobie radza! No do czego to doszlo :-D

Baska zdrowia dla Was!!!

Kasia fajnie ze z mikim lepiej :)

U nas okay... troche Adama rozklada... brat z bratowa tez pochorowali... Obysmy sie z mloda uchowali przed zlym ;-)

No my póki co tez zdrowi tfu tfu:-D:-D:-D:-D ale pogoda nas nie rozpieszcza od rana bardzo silny wiatr i drobny śnieg.
A ja nie mogę się doczekać kiedy założę nowy strój do biegania;) póki co to w domu ćwiczę. Waga idzie w dół, spodnie z tyłka spadają:-D i jeszcze się pochwalę ze zostałam doceniona w pracy dostałam nagrodę, dyplom i spory dodatek na konto - tym bardziej się cieszę. Dzisiaj juz aczynam robic zakupy na swiąteczne ciasta, bo robie produkcje dla całej rodzinki. Słodkości to moja działka;)

Pati, jestem przekonana, że dzieciaki na coraz liczniejszych polach będą nas bic na łeb na szyję:sorry:Taka kolej rzeczy
Sylwia super! Gratulacje! No i u nas zimnica i ogromny wiatr. Pani sprzedająca obwarzanki zamarza na kość - współczuję takiej pracy. Podobno to ostatni dzien takiej zimnicy - mam nadzieję

Rusia ales sie dzis rozpisala-niech Cie kule bija! :-D
:-DTy jak cos napiszesz to:-D:-D:-D:-D...

co tu pisac laski,...naprawde dopadl mnie dol psychiczny...dawno tak sie nie czulam. Poswiecilam sie ostatnio pracy i remontom, a wolne chwile poswiecam rodzinie. Duzo rozmyslam o przyjacolach i rodzinie, ktorych zostawilam w POlsce- tesknie cholernie!..i mimo, ze tu zyje jak "paczek w masle"..powiedzmy:-D to jednak wciaz obco...Mamy straszne dylematy...

no, ale optymistyczniej- w maju przylatuja do nas nasi przyjaciele- sa nam, mi szczegolnie bardzo potrzebni tu!!!pozniej pod koniec maja jedziemy do Polski, remont praktycznie zakonczony(jeszcze ogrod i okna beda wymieniane za 3tyg. ) i co najbardziej mnie cieszy, raduje- moja siostra we wrzesniu urodzi dzidziusia:-):-):-)

reklama
Jak tam dziewczynki po świętach?
Ja poleniuchowałam. I chyba ciśnienie było niskie, bo cały czas chciało mi się spać ;-)
Na temat pogody nie będę się wypowiadała:no:

Do góry