reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Fredka, jak tam?
U nas w miare wiosennie. Ja jak co roku zaklinam wiosne chodzac w lekkich butach i w lekie kurtce. Na razie efekty marne, ale samopoczucie lepsze :-D

Mamoot dołączam do Ciebie - dziś zrzuciłam zimowe ubrania i obuwie. Rano było +5 ale po południu ma być +15 i jest słońce!!! Tym sposobem muszę zrobic porządek w butach i wynieść do piwnicy zimowe a przynieść wiosenne
Fredka jak Ala?

Wiosna! Byle do 15 i weekend. Tak fajnie mi się zacznie od super stepu na wieczór z mocna grupa, więc będzie się działo. Jutro rodzinnie idziemy na ściankę a w niedzielę przychodzą do nas znajomi. Byle do 15!

a ja jutro do pracy:( a masakrę mam tyle roboty i nie zapowiada się lżej aż do lipca:(
na basen się dziś wybrałam i dupa-zamknięty bo bakterii za dużo...

Z Alą dobrze. Zabieg trwał z wybudzaniem 2 godziny. Ma wycięty 3 migdał i podcięte 2. Oprócz tego okazało się, że ma przewlekły wysięk z uszu. Ropa ciekła jej już po gardle. W związku z powyższym ma założone 2 dreny. Za 2 tygodnie mamy kontrolę u laryngologa, a później co miesiąc. Po małej nic już nie widać. Rozrabia, je prawie wszystko. Od czasu do czasu boli ją gardło. Miałam niezle ciśnienie jadąc do szpitala, bo Ala zaczęła kaszleć i puścił jej się katar z nosa. Jednak na moje szczęście nikt tego nie zauważył i po 13 poszła na zabieg. Lekarz po zabiegu stwierdził, że gdyby dopatrzył się, że leje się ropa z uszu do gardła ue podjąłby się jej ruszac. Zobaczymy czy ten zabieg coś zmieni.

Fredzia choć raz mialas fuksa! I niech tak juz zostanie! Cieszę sie ze idzie u Ciebie ku lepszemu. Baśka a czym jest u Ciebie spowodowany taki natłok pracy? W sumie u mnie tez roboty full ale w oddali widać szanse ze zatrudnia kogoś nowego do pomocy lub choć studenta na praktykę ja mam teraz kilka projektów na głowie i do tego mnóstwo bieżącej pracy;)

reklama
Do góry