reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Marcinek był dzisiaj pierwszy raz w swoim życiu w muzeum - a co, zamiłowanie do sztuki należy zaszczepiać od najmłodszych lat :-D Byliśmy na wystawie poświęconej historii żużla w Zielonej Górze - były nawet motocykle żużlowców, które oczywiście wzbudziły największy entuzjazm Cinka :laugh2:

reklama
Halo Cioteczki :-D A ja mialam nadzieje, ze uda mi sie w koncu z Wami jakos regularniej poplotkowac (do przyszlego piatku jestem na zwolnieniu) i co? misterny plan jak zwykle pozostal planem :-D Moj maly Urwipolec jest tak potwornie absorbujacy, ze za diabla nie mam czasu, zeby usiasc na tylku i postukac w klawiaturke..... :baffled: Wiec tylko daje znac, ze zyjemy i mamy sie dobrze i sciskam wszystkie Maluchy mocno, mocno, mocno!.... A teraz moze uda mi sie chociaz fotki Dzieciaczkow obejrzec, zanim sie to moje Szczescie obudzi :-D:-D:-D

z innej beczki-wiecie,co odkryłam, na stronie z wątkami po prawej jest liczba wypowiedzi w wątku-i można ją kliknąć (tak jakoś dopiero dziś zzwróciłam na to uwagę) i wtedy pokazuje się ile kto razy w tym wątku napisał i kurde wychodzi że w większości jestem w pierwszej trójce...wydawało mi sie że tak dużo nie pisze...co prawda mam bardzo długi staż ale nie wszystkie wątki takie stare
Za to nasza przodowniczka jest zawsze na czele - Pati - dobrze że ktoś tu nasze forum podtrzymuje przy życiu ;):):)

reklama
Hehehe-Baska ale siupy...Nigdy na to nie wchodzilam...Wlasnie weszlam na watek zakupowe szalenstwo i jestem tam bardzo"do przodu":-D Na innych jeszcze nie patrzylam;-)

Do góry