reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ojjj ja tez bym chciala...szczegolnie ze wczoraj w kuchni umylam okno,wypralam firanki i ustroilam okno kolorowymi lampkami...Od razu zrobilo sie milej i zapachnialo swietami:-)A dzis zabieram sie za balkon...Wyszoruje kafle,posprzatam zabawki i ustroje mojego iglaka:-)

Tu ogolnie szybciej niz w polsce wszyscy stroja okna,ogrody i ulice...I w sumie bardzo mi sie podoba...Lubie gdy miasto plonie tysiacem kolorowych lampek:-)

ja w wolnych chwilach biegam za prezentami..sprzatac za wiele nie musze, bo dopiero co sie wprowadzilismy..a okna myją nam sami;-)..wielka maszyna itd..a szumu, ze hoho:cool:

co do miasta- słowo!!! od jakiegos miesiaca juz szał.........wszedzie pełno swiatek, choinek, gwiazdek, mikołajów i aniołków..nie brakuje tez oczywiscie szopek....wszystko sie mieni, błyszczy...pięknie..choc oddałabym to wszystko za moje miasto:tak:..gdzie jeszcze "pachnie wspomnieniami, dziecinstwem"..i jest rodzinnie..coż

Ostatnio jednak z Pl mamy smutne wiesci..bardzo smutne, mój bardzo bliski wujek(44l) w szpitalu walczy o zycie ..codziennie sie za niego modle..bardzo to wszystcy przezywamy...

Patrycja Niemcy ogromnie podobają mi się w święta. w zeszłym roku byliśmy właśnie na święta Bożego Narodzenia w Hofie. Codziennie dwa razy wychodziliśmy na spacery z wózkiem oglądać domy i ogrody pięknie ubrane.

R.usałka bardzo mi przykro z powodu wujka. ja w czwartek jadę na pogrzeb, zmarł ojciec prodziekana ode mnie z wydziału. a moja współpracownica też ma bardzo smutną sytuację w rodzinie. w wypadku samochodowym zginęła 3-letnia córeczka jej kuzyna.

śliczne wieszaczki dla dzieci:

5d194744d3660bbd.jpg

ze STRONY

reklama
Do góry