reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja to moge sikac ze szczescia bo mloda po siwtach nie wraca na sylwestra z nami tylko zostaje u mojej mamy na cale 4 dni!!!!!!!!!!!!!! Boze ale sie wyspie,upije i nikt nie bedzie mnie zwalal rano z lozka :-D No i moje urodziny wyprawie w polsce...a pozniej tu wiec bede swietowac dwa razy:-)

reklama
Yasmin, własnej roboty te bałwanki?

Ja w tym roku mam plan zrobić Heatherkowy domek z piernika.

Pati, to ja już Ci życzę udanego leniuchowania.

Sama się nie mogę doczekać świąt, urlopu, wyjazdu z przyjaciółmi w tzw. "krzaki", gdzieś na pogranicze jury krakowsko-częstochowskiej. Mam nadzieję na biegówki, a póki co zaczynamy montowanie pojazdu dla Wojtka, żeby mógł z nami na te biegówki jeździć.

ja w Sylwestra na bank pracuje, planow nie mamy, moze mlody zostanie u dziadkow po Swietach, to bysmy do jakis znajomych chociaz poszli....zobaczymy

oj Pati zaszalalas niezle!!!! tez mi sie marzy upicie bez sciagania z lozka o 6.30....

Yasmin - cudo balwanki, Twoje dzielo??

Mamoot, Ania76 - nie moje dzieło.. nawet ostatnio pierniki mi nie wyszły co dopiero mówić o zdobieniach.

Za to w zeszłym roku robiłam ozdoby na choinke z masy solnej i te mogę Wam pokazać:

def50e9fc7137708.jpg

da3f9aa5cb03c18c.jpg

e9de8895364d5477.jpg

58d509670f184e76.jpg

ozdóbki zostały jeszcze polakierowane a te bylejakie nitki wymienione na ładne złote ;-) większośc następnie sprzedałam na kocim forum, pieniążki przeznaczając dla zaprzyjaźnionego schroniska.

Yasmin piękna robota!:tak:
Pati ale będziesz mieć fajnie:tak:
Ja planów sylwestrowych nie mam. Mąż myślał o jakiejś imprezie ale mnie to nie nęci. Ja bym wolała pojechać w góry albo znowu odwiedzić Paryż:blink:

reklama
Do góry