reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dzień dobry!

Kraków minus 2 stopnie, śnieżek prószy ;-)

Wczoraj sprawnie objechaliśmy do skarżyska i z powrotem. byłam w domu o 20, więc dobrze, że Tymek został u babci bo się nie zamartwiałam

Oj takiej serii to ja długo nie poprawię:-DWszystko było ok i kaca rano nie miałam ale jak się wczoraj do łóżka położyłam to mi wszystko wirowało w głowie:-D

A od kiedy Stokrotki sie nie odzywaja na forum?????
a my yupoiii ja jej!! jutro iziemy do klubu razem z malzem:)) tesciowa przyjezdza i zostaje sie Matim zajmowac na tydzien i poprosilismy zeby zamiast w niedziel przyjechala jutro to sobie gdzies w tango pojdziemy, zabieramy kuzynke z chlopakiem i mojego brata z dziewczyna:)))))

cześć dziewczynki
w Krakowie odwilż - plus 8 stopni. do bani, bo Tymek zalicza każda kałuże, już sto razy wolę mróz.

Aniu przepis na ciasto b. prosty - mąka, sól. woda. później to już co Ci podpowiada wyobraźnia i palce ;-)

Ojej, ja to normalnie zazdroszczę wszystkim, którzy umieją coś ładnego zrobić... ja mam niestety dwie lewe ręce do takich rzeczy. Plastyki w szkole nienawidziłam, na szczęście w piątej klasie podstawówki zmieniła nam się pani i rysowała za mnie koleżanka w zamian za prace domowe i wypracowania z rosyjskiego :-D Jedyna ładna rzecz, jaką zrobiłam, to serwetka na Wielkanoc, wydziergana na kanwie haftem krzyżykowym ściśle wg wzoru :tak: a jak skończyłam, z dumy urosłam 5 cm :-D:-D:-D:-D

dzień dobry

dzisiaj ciepło (plus 8) i kropi deszczyk. Tymek w nocy jakieś horrory urządzał, obudził sie o 1.30 o 4.30 :no: może w końcu wyjdą mu jakieś kolejne zęby bo już nie wiem o co chodzi z tymi zarwanymi nocami...

Yasmin u nas takie nocki są jak Matkowi zaczyna się katarek i ciężko mu oddychać:tak:
A u mnie takie ulewy że strach z domu wyjść:-(

reklama
Do góry