Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Yasmin - dzieła piekne..Musze poszukac w necie przepisu na mase solna..chyba, ze ktos mi tak na goraco zapoda..to my z Klaudia tez tak sie pobawimy...?
Rusałko wiem ze bierze się taką samą ilosć mąki i soli i dodaje wodę w takiej ilości zeby utworzyła się masa. Proporcji dokładnych nie podam bo nie wiem
A ja dziś idę do kumpeli na domowe winko własnej roboty
Ania winko domowej roboty jest the best...Moj dziadek robi przepyszne...
A ostatnio bylam o ciotki(siostra mojej babci) i onaá ze swoim przyjacielem robia wysmienite alkohole...likiery,wina,martini i wiele innych -poprostu rewelacja...
Ojj Stokrotki dawno nie bylo...A tak bym zobaczyla slodka Zosienkie...
Pamietam ze nasza Stokrocia chciala losowo wybranym 4 osobom wyslac swoje cudne aniolki-dostala je ktoras????????????
BYNAJMNIEJ NIE JA A też bym coś o Zosi usłyszała i zobaczyła jaka z niej ślicznotka teraz
Ale się opiłam winkiemMówię wamDobrze że męża brat podjechał po mnie bo nie wiem jak bym do domu doszła;-)Ale tak serio to takie domowe winko jest super i ma niezłego kopa