reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj TAK:tak::tak::tak::tak::tak:

Witaj Elwira22:tak:-----------zostan z nami!!:-)Czas naprawde szyyyyyyyyyyyybko i miło razem leci- mozesz liczyc na wsparcie ...podparcie i otarcie łzy.., a takze pochwalic sie swoim Skarbem..pisac o jego postepach....generalnie o wszystkim- wysłuchamy-chetnie poczytamy i jak mozliwe-odpowiemy- Z nami jest SUPER!:-):-):-):-)

reklama
Witam Panie poświątecznie !!! :-)
Mam nadzieję,że święta spędziłyście miło w rodzinnym gronie !!! ;-)
Kurde-myślałam,że nikt tu nie zagląda,a tu kilka postów pojawiło się od mojej "ostatniej-pierwszej" wizyty...
Czy tutaj w ogóle nie ma powiadomień o odpowiedzi w temacie ?? Muszę zaraz posprawdzać wszystko w profilu.:-p

Moja mała właśnie poszła z mama na kawę do mojej babci,pewnie zaraz wróci i pójdzie spać a wtedy będę miała godzinkę na to,żeby dokładnie przestudiować forum :tak:

W ogóle to Zuzanka marudna jest-przebiła jej się w nocy dolna trójka i zaczyna rosnąć i mała strasznie cierpi :-(Żel nawet ni pomaga !!! Ale jesteśmy dumne,bo to już nasz 15 ząbek w kolekcji !!! :happy:

No nic...Idę przygotować piżamkę dla małej i zamknąc okno w sypialni-może zanim wrócę ktoś sie odezwie :rofl2:

Witaj Elvira tez mam nadzieje ze u nas zagoscisz na dłuzej:-)

A z tymi powiadomieniami to zwariujesz bo jak dziewczyny wróca ze swiat to nie nadązysz za czytaniem:-D

Witaj Elwirko! Ja tu zagladam od czasu do czasu jak mam jakąś chwilkę. Generalnie dziewczyny są super. Gdyby nie one..... nie wiadomo jakby świat teraz wyglądał. Wsparcie 100%. :-)

reklama
Do góry