Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kasia ja w sumie sama juz nie wiem czego chce. Termin na 30 wiec troche czasu jeszcze mam a teraz jak jest mama to dobrze byloby go wykorzystac na samotne (albo w towarzystwie meza) wypady na miasto a tu pogoda marna wiec zadnej przyjemnosci z tego nie ma:-( No chyba, ze kafejki, restauracje, kino itp. - co tez czynimy :-) No ale z drugiej strony fajnie byc juz po i mc wyjsc na wspolny spacer jeszcze w towarzystwie mamy (zostaje do 12 kwietnia). No ale co zrobisz - pozostaje czekac.
A kolezance szybkiego porodu zycze!

to na co czekamy Elwiro?:-)Cicha fajnie że jesteś !!! Choć moge napisać witaj !!! Bo dopiero wtajemniczam się w "nowinki" u Was !!!
Jezu-jak ja Ci zazdroszczę,że z mężem dorobiliście się już dzidzi i niedługo będziecie podwójnymi rodzicami;-)
Też bym tak chciała![]()
(jak zartuje sobie moj mąz)- bo wsród moich psiółek..znajomych własnie kazda! znowu w ciazy z drugim. Tu tez na bb kilka planuje

..bo inaczej pomyslimy,ze to juz i nas panika i ciekawosc beda tu zzerały
to na co czekamy Elwiro?:-)
nie wiem, czy doczytałas wakacje/po..szykuje sie druga tura(jak zartuje sobie moj mąz)- bo wsród moich psiółek..znajomych własnie kazda! znowu w ciazy z drugim. Tu tez na bb kilka planuje
![]()