Dzieńdoberek !!!
U mnie mega dół...przepadły zdjęcia naszej Ziuchny:-(
Mąż miał kiedyś nagrać jej zdjęcia od czerwca 2006 roku do końca roku 2007 no i ponoć to zrobił...Ale ja dziś chciałam odtworzyć płytkę,bo na blogu chciałam se małe przypomnienie zrobić i co ?? Płytka jest czysta !!!

Normalnie aż się popłakałam...
A jeszcze ostatnio mieliśmy przepełniony dysk i usunęłam zdjęcia małej bo było ich około 5 gb i zostawiłam tylko te z 2008 roku...
masakra-zła jestem jak osa !!! Mam nadzieję,że mąż po pracy jakoś mi odzyska zdjęcia z "pustej" płyty
basienka33 fajnie,że się zdecydowałaś na dzieciątko w tym wieku...Moja mama miała tak samo...miała juz odchowaną moją siostrę a po 13 latach zachciało się rodzicom jeszcze jednego dziecka czyli mnie

Znaczy...miałam jeszcze siostrę bliźniaczkę,ale matka miała anginę w 3 miesiącu ciąży a że siostrzyczka była większa ode mnie to wszystko poszło na nią i miała wadę serduszka :-(i mając 13 miesięcy umarła...No a ja to w ogle nie planowana byłam-bo mama nie chodziła na usg(bo się bała) i myślała,że ma tylkoe jedno dziecko,bo na ktg nasze bicia serduszka się pokrywały ;-)A tu przy porodzie taka niespodzianka...Najpierw urodziła się Estera a potem ja,i wszyscy sie śmieją,że podrzutek jestem

A śmieszne jeszcze jest to,że między mną a siostra jest różnica 13 lat a między mną a najstarszym jej synem różnica 12 i pół roku !!! :-)
Moja mała maruda-sama nie wiem czemu...
Ale wyciągnęłam jej całą reklamówę grzechotek to mam chwilę dla siebie bo mała jest w niebowzięta...
Fredka1 też bym chciała kolejną kochana wpadkę !!! Ale mężu uparł się na tabsy i raczej wpadka u nas nie możliwa...jeszcze tym bardziej,że tabsy biore wieczorem ok 21 i męzu jest w domu cały czas-więc "zapomnienie" tabletki tez niemożliwe :-(