reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Boże ..... dziewczyny to jużżżżżżżżżż ................. Cicha naprawdę szczerze życzę żebyś jak najszybciej tuliła już swoje maleństwo . Drugi poród ponoć ... ponoć szybciej się odbywa . :tak:
Kasiu tobie też i.... Mammot .... oj dziewczyny szybko to zleciało :tak:
A nawet niemacie pojęcia jakie to wspaniałe uczucie (chyba najwpanialsze patrzeć na relacje wzajemne swoich dzieci.....
Sandra nigdy sie tak nie śmieje jak przy wygłupach z bratem .... A ja patrząc na nich i na ich miłośc ... jestem po prostu skończonaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Hej dziewuchy...Zarejestrowałam się na to forum jak jeszcze byłam w ciąży(wiem,po podpisie jaki miałam do tej pory) i znalazłam Was teraz jak się okazało,że mam małe problmy zdrowotne...Całkiem przypadkiem otworzyłam stronkę z forum...No i chyba zadomowię się na dłużej u Was ;-)jeśli pozwolicie oczywiście:happy:

Mamoot ,Cicha, KasiaDe widzę,że tutaj już się drugi dzidziuś zbliża...:-)ale zazdroszczę...tez chciałam zaraz po Zuzki roczki zajść w ciążę...ale jakoś nie wyszło(czyt.nie udało mi się namówić męża) i tak juz jakoś odłożyliśmy staranka do czasu bliżej nam nie znanego :-(ale mam nadzieję,że w końcu się doczekam 2 dzidzi,bo nie chcę,żeby mała była jedynakiem !!!

Witaj elvira! Życzę Ci, żebyś znalazła na tym forum, to co ja, czyli grono rewelacyjnych babeczek, z któymi można świetnie pogadać o wszystkim!

reklama
Do góry