reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

melduje ze juz jestesmy w UK,,,wymeczone;/!!! - lot opoznił sie ponad godz..i do domu zawitalismy przed 2..Juz jestesmy wypakowane po sniadanku...
padam:baffled: na dłuzej zasiadziemy kiedy indziej...

Klaudia spała do 11:rofl2:...ja cos nie mogłam:baffled:

reklama
Rusalko milo ze cale i zdrowe dotarlyscie do domku :-)

U nas pogoda w kratke...Mialam ochote na spacer ale musze czekac na majstrow zeby wymienili uszczelke i naprawili jedno badziewie...:crazy:

A swoja droga Adam wlasnie zawiesza parapet...Roboty wiecej niz to warte i co chwila trzeba cos dokupic...zamienic...jebla mozna dostac...:crazy:

Rusałko super że już dotarłyście i jak tylko odpoczniecie to wracać tu do nas:tak:

Pati tak to już jest jak się coś tylko zacznie robić:tak:

oj Pati "majstrowie" popsuli plany......Ja nie musze pisac jak przez "moim" "budowlanców" mielismy urlop popsuty...Znajde chwilke opisze na zamknietym

Mała mi sie kurcze rozregulowała ze spaniem...:baffled:..spała do 11...teraz poszła spac o 15..i spi do teraz:baffled:...no to ciekawa jestem o której pojdzie spac na noc,................ide ja budzic...(kolejny podchud...serca nie mam...tak słodko spi:sorry2:

JUtro juz na 10 idziemy do przedszkola..wiec spania do 11 nie bedzie:-D

obudziłam mała...pokweczała..focha strzeliła..ale jak wyciagnełam nowe klocki z drewna(dzisiejszy prezento od mojej siostry-Klaudii chrzestnej)- to humorek wrócił...szczesliwa bawi sie z tatusiem..a ja mam chwilke na bb:-)...i wszyscy sa happy:-D

Pati, tak wyglada remont jak zaczniesz jedno to wychodzi drugie itd:-)
jak na to twój maz mój by pewnie rzucał k... a potem by wział jakis fachowców na tym by sie skonczyła robota mojego meza :-)

reklama
Do góry