Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wtedy w tym poplochu wzielam taki schodek ktory stawiamy pod zlew zeby Noemi lepiej dosiegnela i w niego chcialam wode lac to pipa mala za diabla nie dala...wyla jeszcze glosniej 

jak siedzialam z nia w aucie stylu to oczywiscie tez po lapach dostalam jak dotknelam jej fotelika
jak leci jej z nosa katar to sazmow dostaje...krzyk straszny ,trzeba zaraz jej wytrzec...buty nie moga byc od piachu,bez czapki czy szalika z domu nie wyjdzie,musi byc komplet...no i moge jeszcze wymieniac i wymieniac...ale porzadkach nie chce mi pomagac...od wielkiego dzwonu,z wielka laska wrzuci dwa klocki...

co do sprzatania to w ukladaniu raczej nie lubi pomagac ale uwielbia zamiatac a raczej rozmiatac śmieci po całym domu i myć mopem albo odkurzać albo psikac płynem do szyb i rozmazywac
i uwielbia wynosic smieci jak mam ciezki worek to musze specjalnie przygotowac drugi mniejszy zeby mościpan tez mógl coś nieść do kosza.
..wówczas mówi"nie chce"..a i spiewac ostatnio do snu jej nie wolno- sama spiewa ja zasypia..czy obudzi sie w srodku nocy..Jak pijana spiewa"hej hej hej sokoly"..badz" w zilonym gajuuu ptasi spiewajuuu ptasi spiewajuuu pod jajorem"...ubaw jest nieziemski..do czasu kiedy to zaczyna bic brawo i kazac nam tez
...(uwielbia wogole spiewac i prawie non stop spiewa
i tanczy

Rusałko, a jak Adam?
ma uwazac na kregosłup, cwiczyc(co narazie sumiennie 2-3 razy dziennie robi- jak na rehabilitacji
) i zapisac sie na basen by wzmocnic miesnie kregosłupowe(czy jak je zwał
..ale zaczyna normalnie funkcjonowac..jak boli na wieczór bierze tab- (masaz w pigułce
a dzwigam ja