reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wiecie co,ja nie wiem ,ale chyba ktos kuzwa na nas klatwe jakas rzucil,albo nam zazdrosci,nienawidzi ch*** go wie co jeszcze bo ja juz nie wiem jak to tlumaczyc...Pech!!!!
Adam mial znow dzis wypadek!!!!!
Nic mu dzieki Bogu sie nie stalo,nie z jego winy ale samochod caly poobijany!!!
Znowu naprawa,lakierowanie i cholera wie co jeszcze!!!!
A dzis mu sie silo ze topil sie powerboot naszego szwagra i on chcial ratowac i zaczal sam pod wode isc i to oznacza straty jak patrzelismy w senniku...
A jak ostatnio mu jakies gowna sie snily to oznaczalo bankructwo i tez sie sprawdzilo bo z BMW wyszlismy jak zablodzki na mydle -prawie 7 tys.euro straty!!!!!!!!
Niech mi ktos powie czy to czary mary ,czy jakas kara?

reklama
:szok:...:-:)-(nie bez powodu i sa mądroscia narodu.."nieszczescia chodza parami"..i czesto tak kurcze jest że jak srutttt to jeden za drugim .....:wściekła/y:i to z grubej rury

Pati-trzymaj sie kobito pok..wuj i dziekuj Bogu, ze nic Adamowi nie jest. Trzymaj sie kobito!!!NIech juz wszystko reszte bleee..Was..nas wszystkich omija!!!

Ta toslonce szerokim lukiem nas omija...Jeszcze troche i zaczniemy miec problemy w ubezpieczalni bo pomysla ze specjalnie fury bijemy...A w pizduuuuuuuuuuuuu:crazy:

reklama
Dorcia BMW juz sprzedane....ale tez z przebojami...ale nie chce mi sie juz opowiadac...

Macie racje -najwazniejsze ze nic mu sie nie stalo...
A swoja droga od jakiegos czasu gonie Adama zeby sie dobrze ubezpieczyl...

Do góry