reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Noemi jeszcze cos ostatnio odbilo na punkcie bajek...kiedys starczylo 5 min czytania do snu a tereaz prawie pol ksiazki przeczytac musze bo czytac trzeba az zasnie ...Jak koncze wczesniej ,a ona nie jest jeszcze senna to krzyk na maxa!!!!!:wściekła/y: Dobrze ze kupilam jej mnostwo ksiazeczek w polsce :-D

No i w koncu zaczela sama interesowac sie ksiazeczkami...siedzi i oglada...kiedys miala to w d***...

I co mnie leczy jeszcze to jak ma w butelce jeszcze picie tyle ze 1/3 to nie wypije...musi byc pelna...:angry:

reklama
Klaudia tez b. lubi czytac/ogladac bajki...(nakupowałysmy takze sporo w pl)a dzis zapisała sie( a raczej jej ciocia ja:-D do biblioteki:-):-)...mam tu po drugiej stronie wiec luzik...(w tym samym budynku co college..-aklimatyzuje sie bo od wrzesnia bedziemy obie chodziły na angielski:-)..

w przedszkolu dzis Klaudia nabiła sobie swojego pierwszego guza:baffled:...stukneła sie głowa z małym anglikiem...ona ucierpiała:dry:

A my dzis bylismy u nowo poznanej znajomek ktora ma roczna coreczke... Musze powiedziec ze w moje dziecko cos dziwnego u nich wstapilo...Noemi byla zazdrosna,spychala mala z moich kolan,zabierala jej swoje rzeczy,popychala no szok!!! Nawet ich pies dzialal jej na nerwy:szok: Ptysia miala pierwszy raz stycznosc z miejszym dzieckiem od siebie...Wszystkie poznane dzieci byly przynajmniej starsze o rok od Noemi...teraz wyszlo co by bylo gdyby bylo mlodsze rodzenstwo-zazdrosc na maxa:baffled::szok::-D

Patrycja, jak bym widziała swoja .2 dni temu była u mnie siostra z młodszym dzieckiem14miesiecy Zuzka ryczała przez cały czas ,nic nie dała dotknac ,a najgorsze było to ze małemu spodobał sie wózek i to juz tragedia myslałam ze zwarjuje ot tego pisku .Dobrze ze to siostra była bo bym sie zwstydu spaliła.....i nic nie pomagały tłumaczenia chyba jeszcze gorzej było:szok::zawstydzona/y:

Karol ma kolegę 14 m-cznego i często sie widuja ale zazdrosny nie jest - mogę trzymać Michałka na kolanach albo obu i nic, jedynie o zabawki, zwłaszcza rowerek bywają spięcia...nie wiem jak by było z obcym maluchem :)

och i u nas bywaja takie sytuacje, ze Otylka jest niegrzeczna w stosunku do innych dzieci, i raczej nie z zazdrości o mame, tylko zabawki....jak ktos nas odwiedza, to nagle, jej rzeczy wszystkie sa extra, wszystkimi chce sie bawic, byleby tylko nie dać....a wczoraj na angielskim zrobiła histerie o plastikowego banana...i przez nastepne 10 minut wrzeszczała ze nie mozna go zjesc!

hehe Otylka:-D..Klaudia wczoraj "pociagneła z główki" swojego angielskiego kolege...sama na tym ucierpiała- a walka była o ..czajnik:-D

co do innych dzieci to Klaudia nie jest zazdrosna...jak trzymam malutkie to głaska, przytula, mówi "cacy"..itd..a na pytanie "czy chiałabys taka dzidzie-braciszka:rofl2:?..odpowiada z wiekim rogalem na buzi-"tak! i dosc intensywnie z wielkim podnieceniem kiwa twierdzaco głowa:-D

Jesli chodzi o zabawki- kiedys jak jej ktos zabrał..to nie reagowała zbynio..teraz -odkad chodzimy do przdskzola-nie pozwoli sobie zabrac..po prostu nie -bo ja sie teraz bawie:rofl2:...i co zauwazyłam...strasznie małpuje ..nasladuje kogos kogo sobie upatrzy:baffled:

A ja z innej beczki.
Mam w domu dosłownie kilka zdjęć Martusi, normalnie wstyd się przyznać :zawstydzona/y: wszystko na kompie i dla bezpieczeństwa na płytach. Chciałabym wreszcie zrobić odbitki, tylko nie wiem gdzie, żeby były dobrej jakości i w miarę możliwości w rozsądnej cenie. Może któraś z Was może coś polecić? Zauważyłam właśnie, że na fotosiku można zamówić odbitki, wiecie może czy są OK?

reklama
Do góry